Behandleroversikt TENS

Vi har så langt i 2023 holdt introduksjonskurs i bruk av TENS og TEMS for nærmere 200 fysioterapeuter, sykepleiere og annet helsepersonell. Nesten like mange har tatt en eller flere av av våre vidergående/spesialkurs som omhandler bruk av TENS som smertelindring på ulike diagnoser eller diagnosegrupper. Se vår kursoversikt her. Quintet er avtalepartner med alle helseforetakene i Norge om levering av TENS-apparater med forbruksmateriell, og en av våre forpliktelser er å gjøre terapeuter trygge og gode i bruken av TENS.

Vi har i flere år opparbeidet en omfattende oversikt innen elektrostimulering og biofeedback. Denne listen er mye brukt og referert til i fagmiljøene. Vi har nå opprettet en behandlerliste over terapeuter som tilbyr utprøvning av TENS som du finner her: quintet.no/behandler-smerte/ Ta kontakt med oss dersom du ønsker å stå på denne oversikten! Dersom du ønsker å lære mer om TENS og TEMS så tilbyr vi kurs gjennom hele året uansett hvilket nivå du er på.

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter