Behandleroversikt TENS

Vi har så langt i 2023 holdt introduksjonskurs i bruk av TENS og TEMS for nærmere 200 fysioterapeuter, sykepleiere og annet helsepersonell. Nesten like mange har tatt en eller flere av av våre vidergående/spesialkurs som omhandler bruk av TENS som smertelindring på ulike diagnoser eller diagnosegrupper. Se vår kursoversikt her. Quintet er avtalepartner med alle helseforetakene i Norge om levering av TENS-apparater med forbruksmateriell, og en av våre forpliktelser er å gjøre terapeuter trygge og gode i bruken av TENS.

Vi har i flere år opparbeidet en omfattende oversikt innen elektrostimulering og biofeedback. Denne listen er mye brukt og referert til i fagmiljøene. Vi har nå opprettet en behandlerliste over terapeuter som tilbyr utprøvning av TENS som du finner her: quintet.no/behandler-smerte/ Ta kontakt med oss dersom du ønsker å stå på denne oversikten! Dersom du ønsker å lære mer om TENS og TEMS så tilbyr vi kurs gjennom hele året uansett hvilket nivå du er på.

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter