Vi blir leverandør av Vagiwell fra 1. november

Vi blir totalleverandør av dilatorsett på rammeavtale med NAV ettersom den tidligere leverandøren av det populære dilatorsettet Vagiwell har meldt at de trekker seg ut. Vi har konkurrert sammen med flere andre om å bli leverandør i kategorien «Myk dilatorsett».

 

Vi leverer allerede Feminaform (hardt dilatorsett) og Inspire (mykt dilatorsett), og har nettopp fått vite at vi har gleden av å fortsette å levere Feminaform og Inspire, og at vi i tillegg blir leverandør av Vagiwell. Med andre ord blir tilbudet av dilatorsett akkurat det samme som før, men nå skal søknaden sendes til oss uansett hvilket sett du søker om. Vi blir med det totalleverandør av alle dilatorsett på NAV-avtalen. Hos oss arbeider det flere med helsefaglig kompetanse, god kjennskap til rekvisisjonsordningene og lang erfaring med håndtering av henvendelser fra både pasienter og behandlere. Vi har alltid satt service, pålitelighet, faglig integritet og personvern høyt. Vi takker for tilliten!

 

Vagiwell er et medisinsk produkt utviklet av et profesjonelt fagmiljø. Settet består av 5 ulike størrelser. Dilatorene er rette, faste og glatte. På mange måter er de en mellomting mellom Feminaform og Inspire i utforming og materiale. Håndtaket er formet som en grop og muliggjør ulike grep. Det finnes også to større størrelser enn de 5 i standardsettet ved behov for større diameter (for eksempel pasienter med neovagina, eller lichen sclerosus).

Vi er også offisielt blitt samarbeidspartner med Medintim som i tillegg til Vagiwell lager mange gode, medisinske produkter. Vi ser frem til å bli bedre kjent med produktene til Medintim, og forhåpentligvis også tilby flere av dem i tiden fremover.

PS: Ikke glem at også Mikazuki kan benyttes som dilator med vibrasjon, og at vi også har flere dilatorvarianter utover rammeavtalen med NAV som Intimate Rose, Inspire med vibrasjon,  Femmax, Velvi og IR Pelvic Wand. 

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter