Vi lanserer «Første fredag»!

Første fredag er et gratistilbud om praktisk workshop/opplæring hos oss på Bønes. Første fredag hver måned, året rundt, gjør vi oss altså klare til å ta i mot deg og dine kolleger fra kl. 10.30 til kl. 13.30 (Lunsj er inkludert – vi spiser lunsj kl. 11.30). Deltagerne vil få grundig opplæring og oppdatering i våre apparater med bruksområder. Hvis noen ønsker hjelp til en pasientcase eller har en spesiell problemstilling de ønsker å belyse, er vi gjerne behjelpelige med å finne gode behandlingsløsninger. Her får du altså muligheten til å blant annet lære noe nytt, friske opp kunnskap samt praktisk trening. Påmelding: post@quintet.no.

Her er besøksdatoene før sommeren:
– 5 april
– 3 mai
– 7 juni

Obs: påmeldingfrist er 2 uker før. 

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter