Nye hjelpemidler fra samarbeidspartner Medintim

Vi har opprettet et samarbeid med den tyske produsenten Medintim. Vi hadde nylig besøk av grunnleggeren, Martin Kessel, og vi vil utvide sortimentet vårt til glede for mange pasienter og behandlere! Blant annet tar vi inn en penisring for de som sliter med for tidlig utløsning (Helpi), en penisring som omslutter både penis og scrotum for bedre støtte (Backup) og vakuumpumpen Active 3. Vi har allerede tatt inn Medintims dilatorsett «Vagiwell» som også er på rammeavtale med NAV. Dette dilatorsettet har vi fått svært gode tilbakemeldinger på. I tillegg til hovedsettet på 5 deler finnes det flere størrelser som vi også har tatt inn i vårt sortiment. Vi er per i dag eneste leverandør på NAV-avtalen, og det var viktig for oss å opprette et samarbeid med Medintim og sikre at pasienter og helsepersonell hadde tilgang på like godt utvalg selv om den andre leverandøren trakk seg ut av avtalen med NAV. Medintim er en anerkjent produsent av medisinske produkter med en spesiell fokus på seksuell helse og reproduktiv medisin. Selskapet har sitt hovedkontor i Tyskland og har opparbeidet seg et solid rykte globalt for sin innovative tilnærming, høye kvalitet og pasientfokuserte løsninger. For oss i Quintet er Medintim en god match både produktmessig, kvalitetsmessig og holdningsmessig.

Historie og filosofi

Medintim ble grunnlagt med en visjon om å forbedre livskvaliteten til mennesker gjennom medisinsk teknologi. Selskapets filosofi er bygget på tre hovedprinsipper: innovasjon, kvalitet og pasientomsorg. Medintim kombinerer forskning med strenge kvalitetsstandarder for å utvikle produkter som er både effektive og trygge å bruke.

 

Produktutvalg

Medintim tilbyr et bredt spekter av medisinske produkter, med en spesiell vekt på:

  • Seksuell Helse: Produkter som hjelper med å løse seksuelle dysfunksjoner, inkludert vakuumpumper ved erektil dysfunksjon, støtbuffere mot smerter ved samleie og dilatorsett for behandling av vaginale innsnevringer og lichen sclerosus.
  • Urininkontinens: Produkter designet for å hjelpe personer som lider av urininkontinens, og dermed forbedre deres daglige liv.

I tillegg tilbyr Medintim produkter innen reproduktiv medisin og kontraspetiva.

 

Forskning og Utvikling

Medintim investerer betydelige ressurser i forskning og utvikling for å sikre at deres produkter er basert på den nyeste vitenskapelige kunnskapen og teknologiske fremskritt. Dette gjør det mulig for selskapet å tilby innovative løsninger som er tilpasset behovene til pasienter og helsepersonell. Det betyr også at vi som samarbeidspartner kan komme med innspill og påvirke produktutviklingen.

 

Kvalitetsstandarder

Alle Medintims produkter gjennomgår omfattende testing og kvalitetskontroll for å sikre at de oppfyller de strengeste internasjonale standardene. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 13485, en internasjonal standard for kvalitetsstyringssystemer for medisinsk utstyr. Dette sikrer at produktene er pålitelige, trygge og effektive. Medintim var også tidlig ute med å sikre godkjenning i henhold til det nye europeiske medisinske direktivet for flere av sine produkter.

 

 

 

 

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter