Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette gjør det lettere for andre å henvise til riktig behandler og for pasienter å komme i kontakt med riktig behandler raskere.

Denne oversikten brukes også aktivt av flere av Helseforetakene/Behandlingshjelpemiddelenhetene i Norge for godkjenning av rekvisisjon på apparat.

Har du ikke kompetanse eller erfaring med TENS/TEMS fra før av kan du gjerne bli med på en av våre gratis introduksjonskurs – for mer informasjon kan du kikke på kurssidene våre.

Har du kompetanse fra før? Gi oss gjerne en lyd om du ønsker å stå på listen!

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter