Digitale kurs: hjelpemidler for seksuallivet

Dette er en serie av kurs som skal gi deg kunnskap om hjelpemidler for seksuallivet. Kursene passer i hovedsak for helsepersonell. Du trenger ikke å ha kjennskap til dette feltet fra før. Under ser du datoer og tema som vil bli tatt opp den aktuelle dagen. Klikk på dato for å melde deg på.

2024:

17. januar, kl. 11.30-12.30Generelt om NAV-ordning og hjelpemidler på rammeavtale
Vi går gjennom NAV-ordningen for seksualtekniske hjelpemidler. Hvordan rekvirerer man et hjelpemiddel? Hvem kan rekvirere? Hvem har rett på hjelpemidler? Og hvilke hjelpemidler finnes på ordningen? Sammen med lege Aron Willems får dere en oversikt over NAV-ordningen og hvilke hjelpemidler som er på avtale nå. Webinaret passer for alle som jobber med seksuell helse. Vel møtt!

15. februar, kl. 10.00-11.30Ereksjonssvikt: Fysiologi, patofysiologi og vakuumpumper (for leger og helsepersonell)
I dette webinaret går vi gjennom litt teori for patofysiologien til ereksjonssvikt, og hvilken rolle vakuumterapi kan ha hos pasienter med ereksjonssvikt av ulike årsaker. Webinaret passer best for helsepersonell, og holdes av lege Aron Willems. Vel møtt!

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter