Digitale kurs: hjelpemidler for seksuallivet

Dette er en serie av kurs som skal gi deg kunnskap om hjelpemidler for seksuallivet. Kursene passer i hovedsak for helsepersonell. Du trenger ikke å ha kjennskap til dette feltet fra før. Under ser du datoer og tema som vil bli tatt opp den aktuelle dagen. Klikk på dato for å melde deg på.

2024:

15. februar, kl. 10.00-11.30Ereksjonssvikt: Fysiologi, patofysiologi og vakuumpumper (for leger og helsepersonell)
I dette webinaret går vi gjennom litt teori for patofysiologien til ereksjonssvikt, og hvilken rolle vakuumterapi kan ha hos pasienter med ereksjonssvikt av ulike årsaker. Webinaret passer best for helsepersonell, og holdes av lege Aron Willems. Vel møtt!

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter