Digitalt praktisk kurs TENS/TEMS

Vi lanserer for første gang gratis digitalt kurs om bruk og behandling med TENS/TEMS

Dette kurset er for deg som har deltatt på introkurs/webinar og som ønsker mer praktisk gjennomgang og større trygghet i bruk av TENS/TEMS. Ved å delta på praktisk digitalt kurs blir du også ført opp på behandlerlisten på hjemmesiden vår. Kurset varer i 2 timer (kl. 09:00-11:00).

Kurset er både teoretisk og praktisk rettet og vi forsøker alltid å tilpasse innholdet i kurset i forhold til hvilke pasientgrupper kursdeltakerne har, hvor de jobber og hvilken faggruppe de hører til. I den forbindelse er det veldig fint om deltakere har anledning til å sende inn caser som de ønsker at skal tas opp på kurset.

På forhånd får deltakerne tilsendt skriftlig kursmateriale, anbefalte opptak av webinarer og utprøvingsapparat – MulitTENS med 1pk hudelektroder (50×50).

Vi oppfordrer alle deltakere til å teste ut ulike programmer i apparatene på seg selv og evt. pasienter (eller venner og familie). Case gjennomgang og praktisk utprøving er en viktig del av kurset.

Du melder deg på ved å sende en e-post til post@quintet.no. Merk e-posten med «kurs TENS» og skriv hvilken dato du ønsker å delta. Vi tar kontakt med alle påmeldte. Det er begrenset antall per gruppe (Max 10 deltakere).

Påmeldingsfrist: 3 uker før kursdato. Det anbefales at man har deltatt på: Webinar Introduksjonskurs TENS/TEMS eller ser opptak av webinar her.

Last ned og ta en titt på kursmateriellet nederst på siden. Det er ønskelig at du ser/leser gjennom før oppstart av kurs.

 

2024:
13. September
11. Oktober
15. November
13. Desember

Kursmateriell:

Brukerveiledning MultiTENS

Produktark MultiTENS

Introduksjonshefte til kurs TENS og TEMS

Generelle brosjyrer og veiledere innen TENS/TEMS

 

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter