Kursgodkjenning for elektrostimulering og biofeedback

Vi får flere og flere forespørsler fra terapeuter og behandlere som ønsker å kurse seg i elektrostimulering og biofeedback. Dette er veldig kjekt. Vi ønsker å lære opp flere og er derfor i gang med en rekke forandringer når det kommer til kursstrukturen. Dette er for å både effektivisere opplæringen samt kvalitetssikre bruken av apparatene. Vi har nasjonal avtale på apparatene våre og skal sørge for at terapeutene er trygge i bruken av disse. Quintet har også en egen liste over behandlere med godkjent kurs innen elektrostimulering og biofeedback. For å komme på denne listen over godkjente behandlere har vi laget et forløp med flere alternativer. Det første du må gjøre, er å delta på et digitalt introkurs. Dette arrangeres i utgangspunktet fire ganger i året. Kursene er gratis og det er ikke plassbegrensning. Det er mulighet for å stille spørsmål underveis i kursene.

Siste introkurs i 2023 holdes 30. november 2023 kl. 10.00-11.30 Lenke til påmelding

Dersom ingen datoer passer, kan du ta kontakt med oss så ser vi etter muligheter sammen. Dette er et teoretisk kurs som må ligge til grunn for valg av kursforløp videre. Herfra er det fire ulike veier til godkjenning.

  1. Digitalt praktisk kurs på 3 timer. Du får tilsendt kursmateriell i forkant. Etter digitalt kurs kan du velge mellom tre siste steg; hospitere 2 timer hos en terapeut der apparatet tas i bruk, ha 2 pasienter der du benytter apparatet i behandling, delta på kurs/workshop med Quintet (holdes 2 ganger årlig).
  2. Delta på kurs/workshop med Quintet. Her møtes vi til praktisk kurs over 1 dag (dette kurset har deltakeravgift).
  3. Besøk av oss der du jobber. Du må ha planlagt behandlinger med 3-4 pasienter.
  4. Etter individuell vurdering.

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter