Digitale TENS/TEMS-kurs

Her finner du oversikten over både de digitale introduksjonskursene TENS/TEMS samt digitale spesialkurs. Vi anbefaler å starte med introduksjonskurs slik at du lærer grunnleggende kunnskap. Kursene hodles via Teams. Du klikker på lenkene for å melde deg på kursene. 

 

Digitale introkurs i TENS/TEMS:

2024:
02. mai kl. 10.00-11.30. Meld deg på her.

Dette er introduksjonskurs som gir deg en teoretisk innføring i bruk av TENS og TEMS i behandling av pasienter med behov for smertelindring eller muskeltrening. Kurset passer for deg som interesserer deg for for smertebehandling m.v. Webinaret er åpent for alle. Vi anbefaler å delta på et introduksjonskurs før du melder deg på et av spesialkursene under.


Digitale spesialkurs:

Behandling av pudendal nevralgi
07. mars kl. 10.00-11.30. Meld deg på her.

Dette kurset gir deg en innføring i hvordan du kan behandle pudendal nevralgi. Pudendal nevralgi er en kronisk eller langvarig smerte i bekken og underliv. Vi er heldige og har fått med oss Mensendieck fysioterapeut Gry Øystese som er spesialist i kvinnehelse. Hun skal snakke om hvordan hun møter og behandler pasienter med pudendal nevralgi i sin kliniske praksis.

TENS ved knesmerter
15. april kl. 09.00-10.30. Meld deg på her.

Dette kurset er for deg som ønsker en fordypning i behandling av knesmerter ved bruk av TENS. Kurset er åpent for alle, men det er en fordel om du har deltatt på et av våre «TENS introduksjonskurs», eventuelt at du benytter TENS som behandlingsmetode klinisk. Det er lov å stille spørsmål underveis. Presentasjonen vil bli holdt av Mathilde Myklebust som jobber som spesial fysioterapeut på Smertepoliklinikken Drammen sykehus. 


Kursmateriell

Introduksjonshefte til kurs i TENS/TEMS


 

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter