Digitale TENS/TEMS-kurs

Her finner du oversikten over både de digitale introduksjonskursene TENS/TEMS samt digitale spesialkurs. Vi anbefaler å starte med introduksjonskurs slik at du lærer grunnleggende kunnskap. Kursene hodles via Teams. Du klikker på lenkene for å melde deg på kursene. 

 

Digitale introkurs i TENS/TEMS:

2024:
02. mai kl. 10.00-11.30. Meld deg på her.
12. september kl. 10.00-11.30. Meld deg på her.
05. desember kl. 10.00-11.30. Meld deg på her.

Dette er introduksjonskurs som gir deg en teoretisk innføring i bruk av TENS og TEMS i behandling av pasienter med behov for smertelindring eller muskeltrening. Kurset passer for deg som interesserer deg for for smertebehandling m.v. Webinaret er åpent for alle. Vi anbefaler å delta på et introduksjonskurs før du melder deg på et av spesialkursene under.


Digitale spesialkurs:

TENS ved knesmerter
15. april kl. 09.00-10.30. Meld deg på her.

Dette kurset er for deg som ønsker en fordypning i behandling av knesmerter ved bruk av TENS. Kurset er åpent for alle, men det er en fordel om du har deltatt på et av våre «TENS introduksjonskurs», eventuelt at du benytter TENS som behandlingsmetode klinisk. Det er lov å stille spørsmål underveis. Presentasjonen vil bli holdt av Mathilde Myklebust som jobber som spesial fysioterapeut på Smertepoliklinikken Drammen sykehus. 


Kursmateriell

Introduksjonshefte til kurs i TENS/TEMS


 

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter