BEHANDLINGSVEILEDER VED SÅRTILHELING: TENS

Sår kan i hovedsak kategoriseres som akutte og kroniske sår. Akutte sår gror forholdsvis raskt mens kroniske sår har en tregere tilhelingsprosess. Dette kan for eksempel være: Leggsår: De mest vanlige leggsårene er venøse (nedsatt tilbakestrømming av blod fra leggene til lunge/hjerte) eller arterielle (nedsatt oksygentilførsel til leggene).

Trykksår: Hudområde hvor blodsirkulasjonen er nedsatt over en lang periode.

Diabetiske fotsår: Mange med diabetes rammes av perifer nevropati i føttene og har dårlig blodsirkulasjon.

Vi har også laget en behandlingsveileder som omhandler sårtilheling. Du finner den i sin helhet her. Ønsker du å få tilsendt noen eksemplarer av denne, ta gjerne kontakt med oss.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter