BEHANDLINGSVEILEDER VED SÅRTILHELING: TENS

Sår kan i hovedsak kategoriseres som akutte og kroniske sår. Akutte sår gror forholdsvis raskt mens kroniske sår har en tregere tilhelingsprosess. Dette kan for eksempel være: Leggsår: De mest vanlige leggsårene er venøse (nedsatt tilbakestrømming av blod fra leggene til lunge/hjerte) eller arterielle (nedsatt oksygentilførsel til leggene).

Trykksår: Hudområde hvor blodsirkulasjonen er nedsatt over en lang periode.

Diabetiske fotsår: Mange med diabetes rammes av perifer nevropati i føttene og har dårlig blodsirkulasjon.

Vi har også laget en behandlingsveileder som omhandler sårtilheling. Du finner den i sin helhet her. Ønsker du å få tilsendt noen eksemplarer av denne, ta gjerne kontakt med oss.

Publisert

pelvic wand

Nyheter

Vi lanserer Intimate Rose Pelvic Wand

Vi har endelig fått en ny type bekkenbunnsstav eller «pelvic wand» på lager – Intimate Rose Pelvic Wand! IR Pelvic Wand har et unikt design og er laget av silkemykt medisinsk silikon.…

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Glade kursdeltakere sammen med vår fysioterapeut Iveta Sivertsen Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter