Quintet AS

Postadresse

Postboks 97 Bønes
5849 Bergen

Besøksadresse

Fjellsdalen 1
5155 Bønes

Send oss en melding

Dersom du kontakter oss via dette skjemaet, vennligst ikke send sensitive opplysninger. Se våre retningslinjer for personvern her.

Hanna Solberg

Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging, markedsføring og kundekontakt.

Stilling
Daglig leder
Mobil
907 47 968
E-post
hs@quintet.no

Bente Lunde

Bente Lunde er ansatt som fysioterapeut i Quintet AS. Hun har sin fysioterapiutdannelse fra Berlin. Før Bente begynte i Quintet i 2002, jobbet hun i 18 år ved Haukeland universitetssykehus, derav 15 år ved KK. Bente har bred kompetanse på ulike bekkenrelaterte lidelser, og jobber primært med opplæring av terapeuter og pasienter innen elektrostimulering og EMG Biofeedback.

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
479 02 955
E-post
bl@quintet.no

Aron Willems

Aron er fagsjef og prosjektleder i Quintet, og er utdannet lege ved Universitetet i Bergen. Aron har PRINCE2-sertifisering innen prosjektledelse. Han har forsket i flere år ved Hormonlaboratoriet på Haukeland sykehus.

Stilling
Lege
Mobil
55 98 15 55 / 91 84 55 78
E-post
aw@quintet.no

Iveta Sivertsen

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
98000203
E-post
is@quintet.no

Beate Warvik

Beate Warvik er vår sexologiske rådgiver i spesialisering og har fullt fokus på våre hjelpemidler for seksuallivet. Hun jobber generelt innen området bekkenbunnsplager & inkontinens. Beate har en bachelorgrad i psykologi, i tillegg til en rekke videreutdanninger. I tillegg til jobben i Quintet, utdanner hun seg til å bli spesialist innen sexologisk rådgivning.

Stilling
Sexologisk rådgiver i spesialisering
Mobil
920 35 536
E-post
bw@quintet.no

Mette Eide Sævig

Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

Stilling
Kontormedarbeider
Mobil
454 14 466
E-post
mes@quintet.no

Martha Isabel Lasso

Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

Stilling
Logistikk
Mobil
932 21 890
E-post
ml@quintet.no

Anna Janeczek

Anna har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. Hun jobber med administrative oppgaver, organisering av våre kurs og brosjyrelaging samt å ta vare på hjemmesiden vår. Takket være sine estetiske egenskaper har hun ansvar for våre sosiale medier som Instagram og Facebook.

Stilling
Kontorleder – Marked
Mobil
468 07 505
E-post
aj@quintet.no

Aleksandra Gelner

Aleksandra har en bachelorgrad i matteknologi og human ernæring, og en mastergrad i bedriftsledelse. Hun er ansatt som kontorleder og jobber for det meste med administrative oppgaver. I Quintet tar hun ansvar for registrering og utsendelse av seksuell helse produkter til alle våre kunder og forberede produkter for forsendelse.

Stilling
Kontorleder – Admin
Mobil
55 98 15 55
E-post
ag@quintet.no

Her finner du oss

Fjellsdalen 1, 5155 Bønes