Quintet AS

Postadresse

Postboks 97 Bønes
5849 Bergen

Besøksadresse

Fjellsdalen 1
5155 Bønes

Send oss en melding

Dersom du kontakter oss via dette skjemaet, vennligst ikke send sensitive opplysninger. Se våre retningslinjer for personvern her.

Hanna Solberg

Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging, markedsføring og kundekontakt.

Stilling
Daglig leder
Mobil
907 47 968
E-post
hs@quintet.no

Aleksandra Gelner

Aleksandra har en bachelorgrad i matteknologi og human ernæring, og en mastergrad i bedriftsledelse. Hun er ansatt som driftsleder og har personalansvar for de fleste i Quintet. Hun jobber tettest med den administrative staben, og sørger for at alle får levert riktig vare til riktig sted og tid!

Stilling
Driftsleder
Mobil
55981555
E-post
ag@quintet.no

Aron Willems

Aron er fagsjef og prosjektleder i Quintet, og er utdannet lege ved Universitetet i Bergen. Aron har PRINCE2-sertifisering innen prosjektledelse. Han har forsket i flere år ved Hormonlaboratoriet på Haukeland sykehus.

Stilling
Lege
Mobil
55 98 15 55 / 91 84 55 78
E-post
aw@quintet.no

Iveta Sivertsen

Iveta startet hos oss i februar og er en særdeles sosial, utadvendt, kunnskapsrik og dedikert fysioterapeut med varm interesse for kvinnehelse. Iveta er opprinnelig fra Slovakia og har bodd i Norge de siste 13 årene.

Iveta har norsk turnustjeneste og har jobbet både i offentlig helsesektor og i privat praksis. Hun har erfaring med kvinnehelse, nyopererte, geriatri og generelle ortopediske problemstillinger. Hun har kurs innen artrose og gravidtrening.

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
47902955
E-post
is@quintet.no

Isabelle Svalland

Isabelle er en svært engasjert og dyktig fysioterapeut som ønsker å fremme god helse og funksjon. Hun brenner veldig for kvinnehelse og har jobbet mye med kvinner som privatpraktiserende. Hun har blant annet erfaring med barseltrening, bekkenbunnstrening og bekkenleddsmerter. 

Isabelle er fra Bergen og har erfaring fra Haukeland, Bergen kommune og privat klinikk. Hun har i tillegg kurs i gravidtrening og bekkenleddsmerter.

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
98647767
E-post
isa@quintet.no

Beate Warvik

Beate Warvik er vår sexologiske rådgiver i spesialisering og har fullt fokus på våre hjelpemidler for seksuallivet. Hun jobber generelt innen området bekkenbunnsplager & inkontinens. Beate har en bachelorgrad i psykologi, i tillegg til en rekke videreutdanninger. I tillegg til jobben i Quintet, utdanner hun seg til å bli spesialist innen sexologisk rådgivning.

Stilling
Sexologisk rådgiver i spesialisering
Mobil
92035536
E-post
bw@quintet.no

Mette Eide Sævig

Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

Stilling
Kontormedarbeider
Mobil
454 14 466
E-post
mes@quintet.no

Martha Isabel Lasso

Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

Stilling
Logistikk
Mobil
932 21 890
E-post
ml@quintet.no

Anna Janeczek

Anna har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. Hun jobber som controller og i tillegg med administrative oppgaver, organisering av våre kurs og brosjyrelaging.

Stilling
Controller
Mobil
46807505
E-post
aj@quintet.no

Her finner du oss

Fjellsdalen 1, 5155 Bønes