Behandlerkurs TENS/TEMS 2023 februar – TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering

Velkommen til vårt digitale introduksjonskurs i bruk av TENS og TEMS i forbindelse med smertelindring og muskelrehabilitering.  

Kurset er åpent for helsepersonell som jobber med smerteproblematikk i sin behandlerhverdag.  

Kurset er gratis, og vi har erfart at dette gjør terskelen for å melde seg på litt lavere. Vurder derfor tidspunktet og tidsbruken nøye før du melder deg på, det er mange som ønsker plassen din på kurset. Kan du av ulike grunner ikke delta, meld deg av så fort du kan.

Kursholder er fysioterapeut Mathilde Myklebust. Mathilde Myklebust, jobber som spesial fysioterapeut på Smertepoliklinikken Drammen sykehus. Mathilde har videreutdannelse innen ortopedisk manuell terapi og en magister i idrettsmedisin fra Karolinska Instituttet i Stockholm. Hun har bred og variert arbeidserfaring med mennesker i alle aldre og er opptatt av å se hele mennesket og dets sammenheng til deres omgivelse.  Smertefeltet vekket tidlig hennes interesse da hun som nyutdannet fysioterapeut savnet gode redskap for å imøtekomme komplekse smertepasienter. Mathilde jobbet den gang i Stockholm og begynte å utforske med bruk av TENS og muskelstimulering med gode resultater, i kombinasjon med en bred erfaringsplattform i kognitiv terapi og motivasjon. Myklebust har jobbet med alle typer pasienter, men primært med muskel- og skjelett, kvinnehelse, stressmestring og sammensatt smerteproblematikk. Hennes kliniske erfaring og kunnskap om TENS ledet Mathilde mot den medisintekniske bransjen hvor hun ved siden av egen klinikk begynte som kurs og foredragsholder innen smertefeltet. Hun underviste i smertefysiologi, bruk av TENS og muskelstimulering i pasient behandling. Dette ledet til at hun jobbet syv år i medisintekniske firmaer, deriblant Quintet AS, som fagansvarlig innen fagfeltet smertebehandling og smerteforståelse.

Ønsker du å ta en kikk på kursmateriellet for å se om dette kan være noe for deg? Her finner du introduksjonsheftet til kurset. Ønsker du å se noen av våre kursvideoer, så finner du disse på vår Youtube-kanal.

Introduksjonskurs: 10 februar 2023, kl. 10.00

Varighet: 1-1,5 time.

Dette går vi igjennom:

  • Hva er TENS /TEMS
  • Indikasjoner
  • Virkningsmekansimer
  • Ulike strømtyper /program
  • Prinsipp for programvalg og hudelektrodeplassering
  • Ulike TENS apparat
  • Rekvisisjonsordning

Ønsker å melde deg på? Send en mail med påmelding til post@quintet.no. Vi bekrefter plass på kurset fortløpende.

Velkommen!