Nettbutikk

Defense - vannbasert glidemiddel, 60ml

Artikkelnummer: 9042

DEFENSE glidekrem mot soppinfeksjoner and HPV virus med antibakterielt ekstrakt.fra Caarrageean (havtang) og guavabark. Dette er spennende nyheter innen glidekremer! I en nyere studie fra det nasjonale kreftinstituttet (NCI) i USA fant forskerne at havtang, brukt som en ingrediens, hemmer infeksjonsevnen til virus som forårsaker livmorhalskreft og genitale vorter. Guava bark brukes i Amazonas for å hindre soppinfeksjoner, fremme sårtilheling og som vaginalskylling for å behandle eller forebygge soppinfeksjoner.

Ingredienser: Chondrus crispus (krusflik (havtang)), Psidium Guajava (Goji) frukekstrakt, Cymbopogon Schoenanthus (sitrongress) ekstrakt, Aloe barbadensis bladekstrakt, Melaleuca Alternifolia (Tea tree) olje, polysorbat 20, natriumbensoat, kaliumbensoat, sitronsyre.

Studien som det refereres til kan linkes inn:

HPV protection: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16839203

Yeast infection protection: http://www.yeastinfection.org/vaginal-yeast-infect...

Les blogginnlegget Glidemidler - hva gjør de, hva gir de og hva inneholder de? her.

Pris (stk): NOK 120 inkl. MVA

Relaterte produkter:

  • Hydra - vannbasert glidemiddel, 60ml

    HYDRA er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Den er svært allergivennlig og fremstilt av kun naturlige ingredienser.

  • Soothe - vannbasert glidemiddel, 60ml

    SOOTHE er en førsteklasses parabenfri, vann-og plantebasert glyserin glidekrem. Denne unike sammensetningen er blandet med ekstrakt fra den antibakterielle guavabarken. Den gir maksimal fuktighet for komfort og glede.

  • Elite - silikonbasert glidemiddel, 60ml

    ELITE er et silikonbasert, superlett glidemiddel som inneholder naturlige ekstrakter fra shiitake og nærende vitamin E. Den gir maksimal smøring og glid med en silkemyk følelse og kan også anvendes direkte på hår og hud.