Nettbutikk

Plakat Bekkenbunn

Artikkelnummer: 103

BEKKENBUNNEN. • Bekkenbunnsplakaten vår er i format 45 x 32 cm, kraftig kvalitet i matt laminering. Den tåler bruk og kan enten ligge på pulten eller henges opp på en vegg. Kjersti Hatlebrekke, spesialist i obstetrisk og gynekologisk fysioterapi MNFF, har vært faglig ansvarlig for plakaten.

Pris (stk): NOK 50 inkl. MVA

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • Dermatomkart

  ​Dermatome og myotome plasseringer Dette er områder på kroppen som er innervert av en nerverot via ryggmargen. Hver nerverot besørger et kjent område på kroppen. Dermatomene har navn etter den nerveroten som betjener den.

 • Inspire vaginalvekter

  Tren bekkenbunnen sterk, tett og fleksibel med Inspire vaginalvekter i førsteklasses silikon.​ Bekkenbunnstrening er spesielt anbefalt i svangerskapet, etter fødsel og etter overgangsalder for å forebygge eller behandle plager som anstrengelseslekkasje (urinlekkasje under fysisk aktivitet, host og nys), underlivsprolaps og seksuell dysfunksjon. Det er sammenheng mellom sterk bekkenbunnsmuskulatur og seksuell funksjon.

 • NY
  Elvie bekkenbunnstrener

  Hvem sier at bekkenbunnstrening er kjedelig? Elvie styres av en gratis app som du laster ned på din smarttelefon. Du fører en liten silikonsensor inn i vagina, og følger deretter instruksene som gis av app’en.