Nettbutikk

NeuroTrac Obstetric TENS - LEIE

Artikkelnummer: 183

NeuroTrac Obstetric TENS er et TENS-apparat som i utgangspunktet er designet for bruk under fødsel. Mange har også oppdaget at dette apparatet er meget velegnet til behandling av svangerskapsrelaterte bekken-og ryggsmerter eller mer generelle smerter i samme området. Vi tilbyr nå en gunstig utlånsavtale slik at du trygt kan bruke apparatet ved bekken-og ryggsmerter i tiden før fødsel og som smertelindring under fødsel.

Apparatet har kun to programmer, høyfrekvent for å blokkere smertepulsene (pain gate) og lavfrekvent burst for å frigjøre egne endorfiner. Du bruker begge programmene samtidig, en fjernkontroll gjør det mulig å endre fra høyfrekvent til lavfrekvent, tilbake til høyfrekvent igjen osv. Når riene kommer, benyttes den høyfrekvente stimuleringen. Når smerteriene avtar, benyttes den lavfrekvente stimuleringen.
NeuroTrac Obstetric TENS har to kanaler og til sammen fire elektroder kan benyttes med apparatet.

Leien på apparatet koster kr. 625,- inkl moms (for inntil 2 måneder). Vi har lagt til en pakke med 4 stk 50x100 mm hudelektroder til kr. 135,- inkl moms, slik at totalbeløpet blir kr. 760,- inkl moms.

Husk å fylle ut utlånsavtale og sende til oss. Skjema finner du her.

Pris (stk): NOK 760,- inkl. MVA

Relaterte produkter: