Nettbutikk

Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-2

Artikkelnummer: 9073

BOS 2000-2 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den drives av 2 stk AA-batterier, og et effektivt vakuum kan opprettes på mindre enn 30 sekunder. BOS 2000-2 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

Knappen på pumpehodet er en såkalt ”light touch” – knapp (LT knapp) som regulerer styrken på vakuum–opparbeidelsen og gir brukeren fullstendig kontroll.

Hvordan regulere styrken:

 1. Ved første gangs bruk eller i en nybegynnerfase, start forsiktig med lav styrke ved å trykke LT-knappen inn i 5 – 10 sekunder (gir medium trykk) eller trykk støtvis på knappen (ikke hold inne) (gir lite trykk). Slipp knappen, og vakuumet vil holde seg. Fortsett med dette inntil tilstrekkelig vakuum er opparbeidet.
 2. Er dette ikke tilstrekkelig, eller du har kommet i en fase der du kjenner din egen vakuum-opparbeidelse godt, hold knappen inne (sterkt trykk) og følg med på vakuum-opparbeidelsen. Når dette er tifredsstillende, slipp knappen og vakuumet vil holde seg.
 3. Dersom vakuum-opparbeidelsen skjer for raskt, trykk på rød utløserknapp og vakuumet vil synke og holde seg stabilt på det lavere nivået du velger (slipp den røde knappen og vakuumet vil holde seg stabilt på det nivået).

Dette gir brukeren full kontroll over vakuum-opparbeidelsen i alle faser.

Pumpehodet på BOS 2000-2 har en intern og ekstern sikkerhetsventil. Innvendig utløserventil aktiveres automatisk hvis trykket blir for høyt. Den eksterne sikkerhetsventilen aktiveres av brukeren selv, og han trykker på en rød knapp på pumpehodet.

Tilbehør som følger med pumpen er:

 • Batteridrevet pumpe
 • Plastsylinder
 • 1 x koneformet lokk
 • 1 x stor sylinderring
 • 1 x liten sylinderring
 • 3 x ereksjonsringer av ulik størrelse
 • 1 x tube vannbasert glidemiddel
 • Instruksjons-DVD

Vacuumterapi – en løsning i løpet av sekunder, ikke timer….

Vacuumterapi har blitt en av de mest populære løsningene for ulike former for erektil dysfunksjon (ED). Ereksjon oppnås ved at det genereres et vakuum (via en vakuumsylinder som føres over penis) som fører til blodtilstrømming til penis og dermed ereksjon.Den naturlige ereksjonen holdes på plass ved at det plasseres en ereksjonsring ved roten av penis. Ereksjonen kan vare i opptil 30 minutter.

Pris (stk): NOK 3250,00 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Noogleberry manuell penispumpe

  Noogleberry manuell penispumpe er et solid og velutprøvd pumpesystem for å oppnå og opprettholde ereksjon som kan vare i opptil 30 minutter.

 • NY
  Vacurect manuell penispumpe

  Vacurect gjenoppretter og ivaretar intimiteten ved erektil dysfunksjon (ED).

 • NY
  Pos-T-Vac manuell penispumpe MVP-700

  MVP-700 er vår kraftigste manuelle penispumpe, samtidig som den er liten og elegant. Den er enkel å operere og det kreves minimal innsats for å oppnå ønsket vakuum. MVP-700 er også et svært diskret system, pumpingen er nærmest lydløs.

 • NY
  Pos-T-Vac manuell penispumpe IVP-600

  IVP-600 er medium kraftig manuell penispumpe, liten, elegant og enkel å operere. Det kreves minimal innsats for å oppnå ønsket vakuum. IVP-600 er også et svært diskret system, pumpingen er nærmest lydløs.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • NY
  Pos-T-Vac sylinderring, sett - stor og liten

  Pos-T-Vac sylinderring til BOS 2000-3. Sett med 2 stk.(stor og liten).

 • NY
  Skrotumbeskyttelse til BOS/MOS

  Skrotumskjoldet brukes sammen med våre penispumper, og er ment å forhindre at skrotum trekkes inn i sylinderen under bruk.