Nettbutikk

Viberect - Vibrator for menn

Artikkelnummer: 9080

Viberect® er designet for å frembringe ereksjon hos menn med mild til moderat erektil dysfunksjon (ED) av ulike årsaker som aldring, høyt blodtrykk og diabetes. Det blir også brukt til å forbedre nervefunksjonen etter behandling for prostata kreft.Behandlingen er ikke-invasive, sikker, effektiv og behagelig.

Viberect pudendal nerve stimulator system er det eneste medisinske stimuleringssystemet for erektil dysfunksjon som er godkjent av både FDA og CE. Stimulatoren yter en spesifikk frekvens og amplitude som trigger nerverefleksene som gir ereksjon og penisfasthet.

Viberect stimulerer millioner av pudendal nerve endinger i penis på vitenskapelig frekvens og amplitude, noe som aktiviserer seksuelle sentra i hjernen og ryggmargen. I tillegg til å være sikkert og effektivt, er apparatet også enkelt å bruke.

Spesifikasjoner:

 Vibrasjonsfrekvens: 70-110 Hertz

 Stimuleringsamplitude: 2 mm

Pris (stk): NOK 3975 inkl. MVA

Relaterte produkter:

  • Viberect X3 - Vibrator for menn

    ​Viberect X3® er en kraftig tomotors medisinsk stimulator for å utløse ejakulasjon og orgasme hos ryggmargskadde menn med barneønske. Den brukes også av menn uten spinalskader der ønsket er å forbedre orgasmerespons. Viberect X3 er kraftigere enn Viberect og kan utløse ejakulasjon før orgasme hos de fleste menn. Stimulatoren er sikker og klinisk testet på 30 menn med ryggmargskade over nivå T10, hvorav 77 % (23/30) opplevde provosert ejakulasjon.