Nettbutikk

Viberect X3 - Vibrator for menn

Artikkelnummer: 9081

Viberect X3® er en kraftig tomotors medisinsk stimulator for å utløse ejakulasjon og orgasme hos ryggmargskadde menn med barneønske. Den brukes også av menn uten spinalskader der ønsket er å forbedre orgasmerespons. Viberect X3 er kraftigere enn Viberect og kan utløse ejakulasjon før orgasme hos de fleste menn. Stimulatoren er sikker og klinisk testet på 30 menn med ryggmargskade over nivå T10, hvorav 77 % (23/30) opplevde provosert ejakulasjon.

Viberect er designet for ryggmargskadde menn som rammes av ejakulasjonsdysfunksjon og har derfor en høyere amplitude, noe som er ideelt i behandlingen av denne tilstanden. Apparatet er FDA og CE sertifisert og produsert i USA.

Ved å stimulerer både oversiden og undersiden av penis samtidig, får man best respons fra menn med spinalskade over T10.

Viberect X3® er utstyrt med en tomotors Mabuchi motor stimulerings system, oppladbare batterier og et par medisinske myke puter. Utstyret kan brukes på penisbredde inntil 4.4 cm.

For best resultat:

Effekten kan økes betydelig dersom penishodet stimuleres riktig

 Sett på høyeste intensitet i to minutter, etterfulgt av hvile i to minutter, deretter stimuleres penishodet igjen i to minutter.

Spesifikasjoner:

 Vibrasjonsfrekvens: 70-110 Hertz

 Stimuleringsamplitude: 3 mm

Pris (stk): NOK 4750 inkl. MVA

Relaterte produkter:

  • Viberect - Vibrator for menn

    Viberect® er designet for å frembringe ereksjon hos menn med mild til moderat erektil dysfunksjon (ED) av ulike årsaker som aldring, høyt blodtrykk og diabetes. Det blir også brukt til å forbedre nervefunksjonen etter behandling for prostata kreft. Behandlingen er ikke-invasive, sikker, effektiv og behagelig.