Nettbutikk

Velvi dilatorsett

Artikkelnummer: 9046

Velvi består av 6 dilatorer (i plast) med gradvis økende diameter og lengde som leveres sammen med et universalhåndtak i holdbart futteral.

Egner seg best for bruk ved vaginisme, vulvodyni, hudsykdommen lichen sclerosus eller ved andre tilstander der stramhet/arrvev i skjedeinngangen er et problem.

Tips for skånsom bruk: Noen opplever smerter ved oppstart grunnet skadet og stramt vev, operasjoner eller andre bakenforliggende årsaker. Vi anbefaler Xylocain 2 % gel (reseptbelagt) som smertelindring. Det er viktig at Xylocain blir smurt i skjedeinngang og ellers i området hvor det er vondt ca 10 min før du starter opp med behandlingen. Bør kombineres med et godt vannbasert (silikonfritt) glidemiddel for eksempel Hydragel. Om du opplever at dilatorsettet er kaldt ved innføring og av den grunn får tilstramninger i skjedeinngangen, anbefaler vi at du varmer opp dilatorene. Dette kan du gjøre mens du venter på at Xylocain geleen skal begynne å virke. Fyll dilatorene med varmt vann og la de stå inntil plasten blir lett oppvarmet og du er klar til å starte behandlingen.


Pris (stk): NOK 739 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Feminaform dilatorsett

  For kvinner med vaginisme, vulvodyni og behov for vaginal tøyning. Feminaform dilatorsett består av fem dilatorer med gradvis økende diameter og lengde. Håndtaket benyttes både som et håndtak til de fire største dilatorene og som en dilator i seg selv. De ulike størrelsene i dette settet er tilpasset behovet hos de fleste kvinner. ​

 • Hydra - vannbasert glidemiddel, 60ml

  HYDRA er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Den er svært allergivennlig og fremstilt av kun naturlige ingredienser.

 • Soothe - vannbasert glidemiddel, 60ml

  SOOTHE er en førsteklasses parabenfri, vann-og plantebasert glyserin glidekrem. Denne unike sammensetningen er blandet med ekstrakt fra den antibakterielle guavabarken. Den gir maksimal fuktighet for komfort og glede.

 • Soul Source dilatorer, fullt sett

  Soul Source er et nytt og mer fleksibelt dilatorsett av silikon som kan benyttes ved vaginal dilatering etter kirurgi, stråling eller for vaginsime.

 • Inspire dilatorsett

  Dilatorsett i silikon hjelper til å gjenopprette og opprettholde god vaginal helse. Settet inneholder 5 dilatorer i varierende lengde og tykkelse for gradvis og skånsom dilatering.

 • Femmax dilatorsett

  Dilatorsettet består av 4 dilatorer (i plast) med forskjellige omkretser og lengder, slik at man gradvis kan øke størrelsen i løpet av behandlingen.

 • Elite - silikonbasert glidemiddel, 60ml

  ELITE er et silikonbasert, superlett glidemiddel som inneholder naturlige ekstrakter fra shiitake og nærende vitamin E. Den gir maksimal smøring og glid med en silkemyk følelse og kan også anvendes direkte på hår og hud.

 • Inspire dilatorer med vibrasjon

  Dette dilatorsettet fra Inspire kombinerer fordelene ved samtidig bruk av vibrasjon for avspenning og økt blodgjennomstrømning mens du bruker dilator/tøyer bekkenbunnsmuskulaturen.

 • Inspire vaginalvekter

  Tren bekkenbunnen sterk, tett og fleksibel med Inspire vaginalvekter i førsteklasses silikon.​ Bekkenbunnstrening er spesielt anbefalt i svangerskapet, etter fødsel og etter overgangsalder for å forebygge eller behandle plager som anstrengelseslekkasje (urinlekkasje under fysisk aktivitet, host og nys), underlivsprolaps og seksuell dysfunksjon. Det er sammenheng mellom sterk bekkenbunnsmuskulatur og seksuell funksjon.