Nettbutikk

Femmax dilatorsett

Artikkelnummer: 9009

Dilatorsett med avrundet tupp. Egner seg best for bruk etter vaginal kirurgi og stråleskader når skjeden må holdes tøyelig og fleksibel for å hindre plagsomme arrdannelser eller stivhet (vaginal stenose). Femmax består av 4 dilatorer (i plast) med forskjellige omkretser og lengder, slik at man gradvis kan øke størrelsen i løpet av behandlingen.

Størrelser:

Dilator 1: 35 mm dia
Dilator 2: 27 mm dia
Dilator 3: 20 mm dia
Dilator 4: 15 mm dia

Pris (stk): NOK 460 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Feminaform dilatorsett

  For kvinner med vaginisme, vulvodyni og behov for vaginal tøyning. Feminaform dilatorsett består av fem dilatorer med gradvis økende diameter og lengde. Håndtaket benyttes både som et håndtak til de fire største dilatorene og som en dilator i seg selv. De ulike størrelsene i dette settet er tilpasset behovet hos de fleste kvinner. ​

 • Soul Source dilatorer, fullt sett

  Soul Source er et nytt og mer fleksibelt dilatorsett av silikon som kan benyttes ved vaginal dilatering etter kirurgi, stråling eller for vaginsime.

 • Soul Source dilatorer, lite sett

  Soul Source er et nytt og mer fleksibelt dilatorsett av silikon som kan benyttes ved vaginal dilatering etter kirurgi, stråling eller for vaginisme. Soul Source sitt lille sett har 4 ulike størrelser (størrelse 1, 2, 3 og 4). De kan også bestilles enkeltvis.

 • Soul Source dilatorer, stort sett

  Soul Source er et nytt og mer fleksibelt dilatorsett av silikon som kan benyttes ved vaginal dilatering etter kirurgi, stråling eller for vaginisme. Soul Source sitt store sett inneholder de 4 største dilatorene, størrelse 5,6,7 og 8). De kan også bestilles enkeltvis.

 • Inspire dilatorsett

  Dilatorsett i silikon hjelper til å gjenopprette og opprettholde god vaginal helse. Settet inneholder 5 dilatorer i varierende lengde og tykkelse for gradvis og skånsom dilatering.

 • Velvi dilatorsett

  Velvi består av 6 dilatorer (i plast) med gradvis økende diameter og lengde som leveres sammen med et universalhåndtak i holdbart futteral. ​For bruk ved vaginisme, vulvodyni, hudsykdommen lichen sclerosus, etter vaginal kirurgi og stråleskader når skjeden må holdes tøyelig og fleksibel for å hindre plagsomme arrdannelser eller stivhet (vaginal stenose).