Nettbutikk

Soothe - vannbasert glidemiddel, 120ml

Artikkelnummer: 9047

HALV PRIS UT 2020! 


SOOTHE er en førsteklasses paraben fri, vann-og plantebasert glyserin glidekrem. Denne unike sammensetningen er blandet med ekstrakt fra den antibakterielle guavabarken. Dette er spennende nyheter innen glidekremer! I en nyere studie fra det nasjonale kreftinstituttet (NCI) i USA fant forskerne at havtang, brukt som en ingrediens, hemmer infeksjonsevnen til virus som forårsaker livmorhalskreft og genitale vorter. Guava bark brukes i Amazonas for å hindre soppinfeksjoner, fremme sårtilheling og som vaginalskylling for å behandle eller forebygge soppinfeksjoner.


Ingredienser: Vann, glycerin fra plantekilder, propanediol, hydroksyetylcellulose, natriumbensoat, kalsiumsorbat, sitronsyre, psidium guajavafruktekstrakt, (Lycium Barbarum (Goji)) frukt, Cymbopgon Schoenanthus, Aloe barbadensisblad.

Les blogginnlegget Glidemidler - hva gjør de, hva gir de og hva inneholder de? her.

Pris (stk): NOK 92 inkl. MVA
KAMPANJE 50% RABATT

Relaterte produkter:

 • Hydra 120ml

  Hydra er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Hydra produseres på en førsteklasses, vannbasert oppskrift med naturlig plantecellulose som gir en behagelig, silkemyk følelse. Rangeres som nummer en blant medisinske glidemidler i Skandinavia.

 • Hydra - vannbasert glidemiddel, 60ml

  HYDRA er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Den er svært allergivennlig og fremstilt av kun naturlige ingredienser.

 • Defense - vannbasert glidemiddel, 60ml

  DEFENSE glidekrem mot soppinfeksjoner and HPV virus med antibakterielt ekstrakt fra Caarrageean (havtang) og guavabark.

 • Soothe - vannbasert glidemiddel, 60ml

  SOOTHE er en førsteklasses parabenfri, vann-og plantebasert glyserin glidekrem. Denne unike sammensetningen er blandet med ekstrakt fra den antibakterielle guavabarken. Den gir maksimal fuktighet for komfort og glede.

 • Elite - silikonbasert glidemiddel, 60ml

  ELITE er et silikonbasert, superlett glidemiddel som inneholder naturlige ekstrakter fra shiitake og nærende vitamin E. Den gir maksimal smøring og glid med en silkemyk følelse og kan også anvendes direkte på hår og hud.

 • Defense - vannbasert glidemiddel, 120ml

  DEFENSE glidekrem mot soppinfeksjoner and HPV virus med antibakterielt ekstrakt fra Caarrageean (havtang) og guavabark.