Nettbutikk

Elvie bekkenbunnstrener

Artikkelnummer: 9100

Hvem sier at knipeøvelser trenger å være kjedelige? Elvie styres av en gratis app som du laster ned på din smarttelefon. Du fører en liten silikonsensor inn i vagina, og følger deretter instruksene som gis av appen. Elvie gir deg tilbakemelding på de knipeøvelsene du gjør med silikonsensoren. Korte økter på 5 minutter er det som skal til!

Har du født barn? Å trene bekkenbunnen er viktig gjennom hele livet, uansett om du har født barn eller ikke. En velfungerende bekkenbunnsmuskulatur er ikke viktig bare for å unngå lekkasjeproblematikk, men er også grunnlaget for god seksuell helse. God bekkenbunnshelse er ferskvare, og må vedlikeholdes! Det er aldri for sent å starte med bekkenbunnstrening. 

Elvie hjelper deg å oppnå bedre kontakt med bekkenbunnsmusklene, forebygger inkontinens og gir deg økt følsomhet i bekkenområdet.


Mål 160 x 30 x 20 mm, vekt 25 gram.

Drives av et oppladbart litium-ion-batteri med en batteritid på opptil 8 uker.

Diskre lading i etuiet med mikro-USB (kabel er inkludert).

Krever smarttelefon og appen Elvie, som lastes ned gratis i iOS og Android.

Kompatibel med Android 4.3 og senere og iPhone 4S og senere.

Kobles til mobilen ved hjelp av blåtann 4.0 (lavenergi)

Pris (stk): NOK 1995 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • Aquaflex vaginalvekter

  Aquaflex vaginalvekter er et hjelpemiddel med dokumentert effekt som enkelt kan benyttes av kvinner i bevisstgjøring og trening av bekkenbunnen.

 • Knipeveilederen

  Alle kvinner har nytte av å kunne bruke bekkenbunnen effektivt og riktig, enten det dreier seg om forebygging, behandling av plager eller bevisstgjøring. Vi vet også at det å lære seg korrekt knipeteknikk kan være vanskelig, hovedsakelig fordi bekkenbunnen er skjult innvendig i kroppen og ofte svekket etter svangerskap og fødsler. Studier som er gjort på området, viser at nesten halvparten av kvinner gjør knipeøvelsene feil, selv med individuell, muntlig veiledning*.

 • Hydra - vannbasert glidemiddel, 60ml

  HYDRA er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Den er svært allergivennlig og fremstilt av kun naturlige ingredienser.

 • LA Pelviwand

  Vi anbefaler at du benytter LA Pelviwand til behandling av bekkenbunnsmuskulatur i samråd med din fysiot​erapeut

 • Inspire vaginalvekter

  Tren bekkenbunnen sterk, tett og fleksibel med Inspire vaginalvekter i førsteklasses silikon.​ Bekkenbunnstrening er spesielt anbefalt i svangerskapet, etter fødsel og etter overgangsalder for å forebygge eller behandle plager som anstrengelseslekkasje (urinlekkasje under fysisk aktivitet, host og nys), underlivsprolaps og seksuell dysfunksjon. Det er sammenheng mellom sterk bekkenbunnsmuskulatur og seksuell funksjon.

 • NY
  Venuspumpe

  Vi har endelig gleden av å lansere en «venuspumpe»! Pumpens myke kurver er formet etter kvinnens underliv. Vakuumfunksjonen gir økt blodtilstrømming til vevet. Dette bedrer slimhinnefunksjon, og området blir mer sensitivt for berøring og stimulering.