Nettbutikk

Venuspumpe

Artikkelnummer: 9087

Vi har endelig gleden av å lansere en «venuspumpe»! Pumpens myke kurver er formet etter kvinnens underliv. Vakuumfunksjonen gir økt blodtilstrømming til vevet. Dette bedrer slimhinnefunksjon, og området blir mer sensitivt for berøring og stimulering. I tillegg har pumpen en vibrator med ulike programmer som ytterligere øker blodtilstrømming og nytelse. Studier har vist at vakuumterapi hos kvinner gir bedre sensitivitet, bedre vaginal slimhinnefunksjon og seksuell tilfredsstillelse. Særlig er kvinner som er strålebehandlet i underlivet utsatt for nedsatt følsomhet og tørre slimhinner.

 Pumpen har en sikkerhetsventil slik at du kan slippe ut trykk etter ønske. Den har tre ulike hastigheter for vakuum, og syv ulike programmer for vibrasjon. Man kan bruke kun vakuumfunksjon, kun vibrasjonsfunksjon, eller kombinere begge.

Venuspumpen er delikat, ergonomisk og lett å rengjøre. Den kan lades med USB-kabel. Ferdig oppladet kan pumpen brukes i 60 minutter. 


Les gjerne mer om forskningen som er gjort på vakuumterapi hos kvinner i denne artikkelen (se tekst uthevet i gult).
Pris (stk): NOK 1210 inkl. MVA

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  C.1. Fingervibrator, farge rosa

  Delikat og effektiv fingervibrator. Fingervibratorens kraftige stimulering øker blodgjennomstrømning og følsomhet i områder med nedsatt sensibilitet, f.eks etter opera-sjoner i underlivet, stråleskader etter underlivskreft, MS eller diabetes.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Inspire vibrasjonspute

  Stimulering av det sensitive vulvaområdet. Vibratoren egner seg spesielt til kvinner (og menn) med ned-satt seksuell funksjon ved sykdommer som MS eller diabetes, etter over­gangsalder, stråleterapi eller operative inngrep.

 • Inspire massasjevibrator

  ​ Kurvet massasjevibrator med 10 eskalerende vibrasjonsfunksjoner. Ergonomisk utformet, gir blodgjennomstrømning og økt seksuell opplevelse.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Calexotics trusevibrator

  Diskret stimulering med sikkert feste. Calexotics trusevibrator øker blodgjennom-strømming og følsomhet i områder med nedsatt sensibilitet. Trusevibratoren egner seg spesielt godt til kvinner med nedsatt seksuell funksjon ved sykdommer som MS eller diabetes, etter overgangs-alder, stråleterapi eller operative inngrep.​

 • Inspire vaginalvekter

  Tren bekkenbunnen sterk, tett og fleksibel med Inspire vaginalvekter i førsteklasses silikon.​ Bekkenbunnstrening er spesielt anbefalt i svangerskapet, etter fødsel og etter overgangsalder for å forebygge eller behandle plager som anstrengelseslekkasje (urinlekkasje under fysisk aktivitet, host og nys), underlivsprolaps og seksuell dysfunksjon. Det er sammenheng mellom sterk bekkenbunnsmuskulatur og seksuell funksjon.

 • NY
  Elvie bekkenbunnstrener

  Hvem sier at bekkenbunnstrening er kjedelig? Elvie styres av en gratis app som du laster ned på din smarttelefon. Du fører en liten silikonsensor inn i vagina, og følger deretter instruksene som gis av app’en.