Nettbutikk

Automatisk smartpumpe til penis

Artikkelnummer: 9085

Denne automatiske penispumpen er det ideelle "treningsverktøyet" for penis. Den kommer med 3 ulike "treningsprogrammer" som er utviklet for å gi økt blodtilstrømming og bedre følsomhet i penis. Pumpen kan også brukes som en vanlig penispumpe. Denne pumpen er ikke designet for kombinasjon med penisring.  

I sylinderen ligger det en myk og tykk silikonhylse som gir en forstørrelseseffekt ved vakuum. Hylsen kan tas helt ut for enkel rengjøring. Hylsen sikrer behagelig og skånsom pumping. Silikon tar opp varme, og hylsen kan legges i varmt vann før bruk dersom ønskelig. Rengjøres med såpe og vann. 


Produktspesifikasjoner:

Oppladbar: Ja, ladekabel for USB medfølger
Yttermål sylinder: 20,25 cm x 6,25 cm
Mål på medfølgende silikonhylse: 13,25 x 7,5 cm

Tilbehør: Ladekabel, silikonhylse og norsk brukerveiledning. NB: glidemiddel medfølger ikke.

Pris (stk): NOK 1450 inkl. MVA

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Noogleberry manuell penispumpe

  Noogleberry manuell penispumpe er et solid og velutprøvd pumpesystem for å oppnå og opprettholde ereksjon som kan vare i opptil 30 minutter.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • Megagrip - kunstig vagina

  En kunstig vagina som har en innebygget vibrasjon i tillegg til muligheten for manuell trykking. Vibrasjonsdelen har 10 ulike typer stimulering.

 • NY
  Flip 0 - kunstig vagina

  Fremtiden er her! Lekkert design kombinert med ny funksjonalitet gjør denne kunstige vaginaen unik. Den kan nemlig flippes opp for enkel rengjøring og bruk. Flip 0 er utviklet av en ingeniør, og det synes i hver lille detalj. Innsiden er laget av myk og rillet elastomer med to vibrerende kjerner.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  ManWand - Vibrator for menn

  Det fleksible hodet på ManWand sørger for at penis ligger behagelig i vibratoren. Penisen støttes av to myke kanter i fleksibelt materiale.