Nettbutikk

ManWand - Vibrator for menn

Artikkelnummer: 9098

Design og ergonomi: Det fleksible hodet på ManWand sørger for at penis ligger behagelig i vibratoren. Penisen støttes av to myke kanter i fleksibelt materiale. Riller på innsiden av kantene optimaliserer vibrasjon. Håndtaket er også rillet for å sikre et godt grep.

Kraftig: Vibratoren er så kraftig at man ikke trenger ereksjon for å få nytelse og utløsning. Dette er vår kraftigste penisvibrator

20 ulike vibrasjonsinnstillinger: Her finner du både klassiske vibrasjonsinnstillinger slik som kontinuerlig vibrasjon, men også mer varierte vibrasjonsprogrammer.


Spesifikasjoner:

Materialer: Silikon

Størrelse: 20 x 7,6 x 4,6 cm, åpning 3,5 cm

Batteri: Lithium-ion batteri, ladekabel inkludert

Lading: Ca. 90 min.

Brukstid: Ca. 90 min

Vanntett: Ja

Vekt: 250 g

Ta kontakt for pris

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • Hydra 120ml

  Hydra er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Hydra produseres på en førsteklasses, vannbasert oppskrift med naturlig plantecellulose som gir en behagelig, silkemyk følelse. Rangeres som nummer en blant medisinske glidemidler i Skandinavia.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • Aquagel - Personal Lubricant

  Osbon Erecaid er laget spesielt for bruk sammen med penispumper ved erektil dysfunksjon. Den har en konsistens som forenkler et godt vakuum uten at den er for tyntflytende og holder lenge på fuktigheten. Ved siden av å skape en god forsegling mellom penis og pumpens sylinder, vil den også gjøre det lettere for deg og tre på og fjerne selve penisringen.

 • NY
  Flip 0 - kunstig vagina

  Fremtiden er her! Lekkert design kombinert med ny funksjonalitet gjør denne kunstige vaginaen unik. Den kan nemlig flippes opp for enkel rengjøring og bruk. Flip 0 er utviklet av en ingeniør, og det synes i hver lille detalj. Innsiden er laget av myk og rillet elastomer med to vibrerende kjerner.