Nettbutikk

Manta - Vibrator for menn

Artikkelnummer: 9097

Design og ergonomi: Manta er lett å håndtere, og håndtaket er utformet for å sikre godt grep. «Vingene» på Manta er laget for å omslutte penishodet, og formidle mer av vibrasjonene. Vingene er laget i myk og fleksibel silikon.

Riller: Riller på innsiden av vibratoren sørger for at glidekremen holdes på plass, og gir bedre følsomhet for vibrasjonen.

12 ulike programmer: Slik at alle finner sin optimale vibrasjonsinnstilling.

Reisemodus: Vibratoren kan settes i reisemodus slik at den ikke skrur seg på under transport.

 

Spesifikasjoner:

Materialer: Silikon, ftalatfri

Størrelse: 18 x 5,2 cm, åpning 3,0 cm

Batteri: Lithium-ion batteri, ladekabel inkludert

Brukstid: Ca. 120 min

Ladetid: 6-8 timer

Vanntett: Ja

Vekt: 230 g

 

Bruk: Bruk vannbasert glidemiddel på penis og innsiden av vibratorhodet.

Finne ønsket program: Bruk (+) knappen for å finne ønsker program.

Endre vibrasjonsfrekvens: Når du har funnet ønsket program bruker du (-) knappen for å regulere vibrasjonsfrekvensen. Deretter bruker du både (-) og (+) knappen for å finne ønsket frekvens.

Etter bruk: Rengjøres med vann og mild såpe.

 

 

Ta kontakt for pris

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • Hydra - vannbasert glidemiddel, 60ml

  HYDRA er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Den er svært allergivennlig og fremstilt av kun naturlige ingredienser.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • NY
  Flip 0 - kunstig vagina

  Fremtiden er her! Lekkert design kombinert med ny funksjonalitet gjør denne kunstige vaginaen unik. Den kan nemlig flippes opp for enkel rengjøring og bruk. Flip 0 er utviklet av en ingeniør, og det synes i hver lille detalj. Innsiden er laget av myk og rillet elastomer med to vibrerende kjerner.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  ManWand - Vibrator for menn

  Det fleksible hodet på ManWand sørger for at penis ligger behagelig i vibratoren. Penisen støttes av to myke kanter i fleksibelt materiale.