Nettbutikk

Buddy justerbar penisring

Artikkelnummer: 9110

Buddy justerbar penisring  er av høy kvalitet og kommer med ett års garanti fra produsent. Ringen kan med fordel benyttes sammen med vakuumpumpe.

Buddy plasseres rundt penisroten, og justeres ved å dra i halene til ønsket stramhet. For å slippe opp trykker du enkelt på knappen. Designet er enkelt og elegant, og materialet er solid. En praktisk og enkel løsning på et vanlig problem!

Det er også mulig å bruke Buddy rundt både penisrot og scrotum (uten pumpe). 


PS: Husk å bruke vannbasert glidemiddel sammen med penisringen!


Vekt: 10 g

Materiale: Body Safe Silikon og ABS.

Størrelse: 256 x 8 x 6 mm, ABS-knapp: 19 x 18 x 13 mm.

Pris (stk): NOK 198 inkl. MVA

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • Hydra 120ml

  Hydra er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Hydra produseres på en førsteklasses, vannbasert oppskrift med naturlig plantecellulose som gir en behagelig, silkemyk følelse. Rangeres som nummer en blant medisinske glidemidler i Skandinavia.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  ManWand - Vibrator for menn

  Det fleksible hodet på ManWand sørger for at penis ligger behagelig i vibratoren. Penisen støttes av to myke kanter i fleksibelt materiale.