Nettbutikk

Acuvibe HT-1260

Artikkelnummer: 9006

Acuvibe HT-1260 er en effektiv stimulator som øker bevissthet i bekkenbunnsmuskulaturen gjennom kraftig vibrasjon. Vibrasjonen stimulerer nervebaner til bekkenbunnen, noe som utløser strekkrefleksen og fører til økt aktivitet i hele området. Acuvibe brukes utvendig, er stillegående og oppladbar med to vibrasjonsvalg. Fysioterapeut, uroterapeut og sexolog Birthe Bonde ved GynObs klinikkken i København gjennomførte en undersøkelse som viste at kvinner med nedsatt evne til å aktivisere bekkenbunnen oppnådde gode resultater i form av økt kontakt og følsomhet etter relativt få behandlinger med vibrasjonsterapi.
Acuvibe anvender moderne oscillerende massasjeteknologi basert på at 100% av vibrasjonsenergien er samlet i vibrasjonshodet. Den er utformet i bløt silikon og oppladbar. Opplades i 8 timer før den kan brukes uavbrutt i 45 minutter.

Materiale: ABS plast og EVA
Vekt: 547 g.
Produktnr.: 9006
Garanti: 2 år

Perineal vibrasjonsterapi – en ny måte å behandle stressinkontinens på

Les artikkel om de gode effektene av vibrasjon her.

Pris (stk): NOK 1498,00 inkl. MVA

Dokumenter:

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  C.1. Fingervibrator, farge rosa

  Delikat og effektiv fingervibrator. Fingervibratorens kraftige stimulering øker blodgjennomstrømning og følsomhet i områder med nedsatt sensibilitet, f.eks etter opera-sjoner i underlivet, stråleskader etter underlivskreft, MS eller diabetes.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  C.1. Fingervibrator, farge sort

  Delikat og effektiv fingervibrator. Fingervibratorens kraftige stimulering øker blodgjennomstrømning og følsomhet i områder med nedsatt sensibilitet, f.eks etter opera-sjoner i underlivet, stråleskader etter underlivskreft, MS eller diabetes.

 • Acuvibe Mini AV-1230

  En mindre og lettere utgave av Acuvibe HF-1260.

 • Inspire bekkenbunnsvibrator

  Denne vibratoren er både en vibrator og en stimulator som bidrar til å gjenoppbygge vaginal styrke, øke blodgjennomstrømming og øke seksuell opplevelse.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Inspire vibrasjonspute

  Stimulering av det sensitive vulvaområdet. Vibratoren egner seg spesielt til kvinner (og menn) med ned-satt seksuell funksjon ved sykdommer som MS eller diabetes, etter over­gangsalder, stråleterapi eller operative inngrep.

 • Bodywand BF 103B vibrator for kvinner og menn

  Bodywand står bak en serie av kraftige vibratorer for kvinner og par. Bodywands vibratorer har alle en myk overflate og de kraftige vedvarende vibrasjonene kan både brukes intimt og som kroppsmassasje.

 • Inspire massasjevibrator

  ​ Kurvet massasjevibrator med 10 eskalerende vibrasjonsfunksjoner. Ergonomisk utformet, gir blodgjennomstrømning og økt seksuell opplevelse.

 • Bodywand Aqua Mini oppladbar vibrator

  Bodywand Aqua Mini er lillesøsteren til Bodywand BF103B vibrator for menn og kvinner. Vibratoren er oppladbar og kan lades via USB. Den er også vanntett og kan derfor benyttes i dusjen eller badekaret. Bodywand Aqua Mini har 8 forskjellige vibrasjoner som enkelt styres med en "One -Touch Speed Control" knapp. Perfekt å ta med på reise!

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Calexotics trusevibrator

  Diskret stimulering med sikkert feste. Calexotics trusevibrator øker blodgjennom-strømming og følsomhet i områder med nedsatt sensibilitet. Trusevibratoren egner seg spesielt godt til kvinner med nedsatt seksuell funksjon ved sykdommer som MS eller diabetes, etter overgangs-alder, stråleterapi eller operative inngrep.​