Nettbutikk

Ferticare 2.0

Artikkelnummer: 9120

Ferticare 2.0 er en ny og forbedret utgave av den originale Ferticare. Ferticare 2.0 har den samme vibrasjonsteknologien som forgjengeren, og er enda mer elegant i designet. Ferticare 2.0 er spesielt utformet for å hjelpe menn med ryggmargsskade med å oppnå utløsning. Ferticare 2.0 produseres i USA av selskapet Reflexonic.


Ferticare 2.0 kan rekvireres av lege ved dispensasjonssøknad. Her finner du mer informasjon om hvordan du søker om dispensasjon. 


Spesifikasjoner:

Frekvensområde: 70 - 110 Hz

Amplitudeområde: 0,5 - 4,0 mm


Les mer om forskjellen på Ferticare 1.0 og 2.0 her.

Pris (stk): NOK 9990 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • Hydra 120ml

  Hydra er en glyserinfri, parabenfri og vannbasert gel/glidekrem. Hydra produseres på en førsteklasses, vannbasert oppskrift med naturlig plantecellulose som gir en behagelig, silkemyk følelse. Rangeres som nummer en blant medisinske glidemidler i Skandinavia.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  ManWand - Vibrator for menn

  Det fleksible hodet på ManWand sørger for at penis ligger behagelig i vibratoren. Penisen støttes av to myke kanter i fleksibelt materiale.

 • NY
  ledning
  Kan rekvireres av lege
  Manta - Vibrator for menn

  Manta er lett å håndtere, og håndtaket er utformet for å sikre godt grep. «Vingene» på Manta er laget for å omslutte penishodet, og formidle mer av vibrasjonene. Vingene er laget i myk og fleksibel silikon.