Nettbutikk

Vacurect manuell penispumpe

Artikkelnummer: 9050

Erektil dysfunksjon er en global medisinsk plage som rammer menn i alle aldre.

Årsakene til erektil dysfunksjon er forskjellige og behandling inkluderer medikamenter, kirurgi og vakuum terapi. Til tross for at det er relativt ukjent, har vakuum terapi vært det mest effektive og minst kostbare behandlingsalternativet for ED de siste 30 årene og får nå økende popularitet. Vakuumterapi regnes av mange med medisinsk ekspertise som førstevalg ved ED på grunn av fordelene ved denne behandlingen. Vakuumterapi er en meget effektiv, rimelig, ikke-invaderende metode for å behandle ED. I mange tilfeller er vakuumterapi den eneste tilgjengelige behandlingen for menn som hverken ønsker/ikke kan bruke medisiner eller benytter mer drastiske kirurgiske tiltak.

Vacurect manuell penispumpe setter en ny standard innen vakuumterapi. Den er meget kompakt, brukervennlig og har allerede gjenopprettet tilfredsstillende intimitet blant tusenvis av par i hele verden.

Pris (stk): NOK 1950 inkl. MVA

Relaterte produkter:

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Noogleberry manuell penispumpe

  Noogleberry manuell penispumpe er et solid og velutprøvd pumpesystem for å oppnå og opprettholde ereksjon som kan vare i opptil 30 minutter.

 • Pos-T-Vac manuell penispumpe MVP-700

  MVP-700 er vår kraftigste manuelle penispumpe, samtidig som den er liten og elegant. Den er enkel å operere og det kreves minimal innsats for å oppnå ønsket vakuum. MVP-700 er også et svært diskret system, pumpingen er nærmest lydløs.

 • Pos-T-Vac manuell penispumpe IVP-600

  IVP-600 er medium kraftig manuell penispumpe, liten, elegant og enkel å operere. Det kreves minimal innsats for å oppnå ønsket vakuum. IVP-600 er også et svært diskret system, pumpingen er nærmest lydløs.

 • Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-2

  BOS 2000-2 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Et effektivt vakuum kan opprettes på mindre enn 30 sekunder. BOS 2000-2 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • ledning
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter.​ BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

 • Aquagel - Personal Lubricant

  Osbon Erecaid er laget spesielt for bruk sammen med penispumper ved erektil dysfunksjon. Den har en konsistens som forenkler et godt vakuum uten at den er for tyntflytende og holder lenge på fuktigheten. Ved siden av å skape en god forsegling mellom penis og pumpens sylinder, vil den også gjøre det lettere for deg og tre på og fjerne selve penisringen.