Nettbutikk

Hudelektroder / Overflateelektroder

Artikkelnummer:

Generelt om hudelektroder:

Våre hudelektroder kan brukes på de fleste TENS, NMES og TEMS-apparater på det norske markedet.

Elektrodenes levetid kan variere sterkt, og avhenger av bruk, oppbevaring og hudkvalitet. Grovt regnet sier vi at de har en levetid på 4-6 uker, men det er ingen øvre tidsgrense i TENS behandling, så apparatet brukes alt i fra en halv time, til tolv timer daglig hos enkelte. Elektrodene bør oppbevares på samme måte som før de ble tatt i bruk, og settes tilbake på plastfilmen og legges tilbake i posen som til slutt lukkes. Elektrodene skal ikke vaskes eller rengjøres, med kan fuktes med et par dråper vann på gelen om nødvendig. Har man uåpnede pakker med elektroder som skal lagres over en lengre periode, så anbefales det å legge de i kjøleskap. Hudkvaliteten er også med på å avgjøre levetiden til elektrodene. Før man setter på elektrodene Huden kan tørkes av med såpe og vann der hvor elektrodene skal festes, og hår kan fjernes. Det skal ikke benyttes desinfeksjonsmiddel eller annen form for rengjøring, da dette kan skade huden. Etter behandlingen kan huden smøres inn med fuktighetskrem, for å forebygge hud irritasjon og tørrhet når elektrodene fjernes. Av hygieniske årsaker skal elektrodene kun benyttes av en og samme person. Alle våre elektroder er CE-merket.

For normal hud:

Elektrodene har en selvklebende, vannbasert og latexfri gel som gjør de myke, og enkelt å plassere på hvilken som helst kroppsdel. De har en ledende karbonfilm som gir god ledningsevne utover hele elektrodens overflate. Pakkene leveres med 4 elektroder i hver pakke, og finnes i åtte forskjellige størrelser, hvor 50X50 mm er den mest brukte til generell bruk. Se vedlagt bestillingsskjema.

For ekstra sensitiv hud:

Pals Platinium Blue er en hudelektrode som er designet for ekstra sensitiv hud. Elektroden har optimal ledningsevne da den har et patentert "stoff" i rustfritt stål, som fordeler strømmen jevnt utover hele dens overflate, og gir den nok fleksibilitet og smidighet til også å kunne festes på ujevne kroppsdeler. De selvklebende elektrodene har en vannbasert og latexfrie gel, som fester godt til huden og vil være med på å hindre at TENS eller TEMS stimuleringen oppleves som stikkende, gir irritasjoner eller rødhet i stimuleringsområdet. Elektroden fester også godt på behårede kroppsdeler. Finnes i størrelsen 50X50 mm og pakkene inneholder 4 elektroder.

De vanligste størrelsene er:


50x50 mm, pakke med 4 stk 40x40 mm, pakke med 4 stk

90x50 mm, pakke med 4 stk

100x50 mm, pakke med 4 stk

Ta kontakt for pris

Dokumenter:

Relaterte produkter: