Nettbutikk

Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-2

Artikkelnummer: 9073

BOS 2000-2 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den drives av 2 stk AA-batterier, og et effektivt vakuum kan opprettes på mindre enn 30 sekunder. BOS 2000-2 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet.

Knappen på pumpehodet er en såkalt ”light touch” – knapp (LT knapp) som regulerer styrken på vakuum–opparbeidelsen og gir brukeren fullstendig kontroll.

Hvordan regulere styrken:

 1. Ved første gangs bruk eller i en nybegynnerfase, start forsiktig med lav styrke ved å trykke LT-knappen inn i 5 – 10 sekunder (gir medium trykk) eller trykk støtvis på knappen (ikke hold inne) (gir lite trykk). Slipp knappen, og vakuumet vil holde seg. Fortsett med dette inntil tilstrekkelig vakuum er opparbeidet.
 2. Er dette ikke tilstrekkelig, eller du har kommet i en fase der du kjenner din egen vakuum-opparbeidelse godt, hold knappen inne (sterkt trykk) og følg med på vakuum-opparbeidelsen. Når dette er tifredsstillende, slipp knappen og vakuumet vil holde seg.
 3. Dersom vakuum-opparbeidelsen skjer for raskt, trykk på rød utløserknapp og vakuumet vil synke og holde seg stabilt på det lavere nivået du velger (slipp den røde knappen og vakuumet vil holde seg stabilt på det nivået).

Dette gir brukeren full kontroll over vakuum-opparbeidelsen i alle faser.

Pumpehodet på BOS 2000-2 har en intern og ekstern sikkerhetsventil. Innvendig utløserventil aktiveres automatisk hvis trykket blir for høyt. Den eksterne sikkerhetsventilen aktiveres av brukeren selv, og han trykker på en rød knapp på pumpehodet.

Tilbehør som følger med pumpen er:

 • Batteridrevet pumpe
 • Plastsylinder
 • 1 x koneformet lokk
 • 1 x stor sylinderring
 • 1 x liten sylinderring
 • 3 x ereksjonsringer av ulik størrelse
 • 1 x tube vannbasert glidemiddel
 • Instruksjons-DVD

Vacuumterapi – en løsning i løpet av sekunder, ikke timer….

Vacuumterapi har blitt en av de mest populære løsningene for ulike former for erektil dysfunksjon (ED). Ereksjon oppnås ved at det genereres et vakuum (via en vakuumsylinder som føres over penis) som fører til blodtilstrømming til penis og dermed ereksjon.Den naturlige ereksjonen holdes på plass ved at det plasseres en ereksjonsring ved roten av penis. Ereksjonen kan vare i opptil 30 minutter. 

Penisringer som vi leverer sammen med penispumper kommer i ulike størrelser. Penisringer som brukes sammen med pumpe skal sitte stramt rundt rot av penis, for å legge direkte press på blodårene i penis slik at blodet ikke strømmer tilbake fra penis etter at ereksjon er oppnådd. Vi anbefaler at du prøver deg frem til hvilken størrelse som passer for deg. Begynn gjerne med den minste ringen. Du kan gjerne legge ringen i  varmt vann og «myke» den litt opp før bruk. Det kan være en fordel og barbere bort kjønnshår rundt både penis og testikler og bruke glidemiddel på ring slik at den lett glir inn på roten av penis når ereksjon er oppnådd. Hvis du etter å ha prøvd de ulike penisringer, opplever at  penisring er  stram og ubehagelig anbefaler vi at du bruker en penisring av typen «løkkering». Denne brukes på samme måte som de andre ringene og fordelen er at du kan justere ringen etter at du har oppnådd ereksjon og skjøvet den ned til rot av penis. Du kan med en justerbar penisring kontrollere trykk på blodårer og finne din egen størrelse som ikke er ubehagelig ved bruk. Justerbar penisring kan bestilles i vår nettbutikk på vår hjemmeside www.quintet.no

Pris (stk): NOK 3250,00 inkl. MVA

Relaterte produkter: