Du har 0 varer i handlekurven

Nettbutikk

Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

Artikkelnummer: 9072

BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Penispumpen skaper ereksjon på 30 sekunder og gir holdbar ereksjon i opptil 30 minutter. Knappen på pumpehodet er en såkalt ”light touch” – knapp (LT knapp) som regulerer styrken på vakuum–opparbeidelsen og gir brukeren fullstendig kontroll.

BOS 2000-3 er en av de mest stillegående, batteridrevne pumpene på markedet og har blitt en av de mest populære løsningene for ulike former for erektil dysfunksjon (ED). Ereksjon oppnås ved at det genereres et vakuum (via en vakuumsylinder over penis) som fører til blodtilstrømning til penis og dermed ereksjon. Den naturlige ereksjonen holdes på plass med en ereksjonsring ved roten av penis.

Leveres med 4 ereksjonsringer i silikon av ulik størrelse, 3 AA-batterier, gel, norsk brukerveiledning, instruksjons-DVD og skrotumbeskyttelse. Inneholder ikke latex eller ftalater. Du kan også lese flere av våre aktuelle saker knyttet til bruk av penispumper, blant andre

Tips ved bruk av penispumpe

Fokus på prostata 

Artikkel om vakuumterapi for erektil dysfunksjon (ED).

Vacuumterapi – en løsning i løpet av sekunder, ikke timer…


Pris (stk): NOK 4200,00 inkl. MVA
Antall:

Relaterte produkter: