Nyheter

2019 - nytt år - nye erfaringer - ny kunnskap

2019 - nytt år - nye erfaringer - ny kunnskap


VELKOMMEN PÅ KURS HOS QUINTET 2019!

FØRSTE FREDAG – er et gratistilbud om praktisk workshop i våre kurslokaler på Bønes. Første fredag, nesten hver måned, året rundt, er vi klare til å ta i mot deg og dine kolleger fra kl. 10 til kl. 15. På disse kursene er lunsj inkludert og vi utsteder kursbevis til alle som deltar. Deltagerne får grundig opplæring og oppdatering i våre apparater (TENS/ TEMS elstimbio) med bruksområder. Hvis noen ønsker hjelp til en pasientcase eller har en spesiell problemstilling de ønsker å belyse, er vi behjelpelige med å finne gode behandlingsløsninger.

FØRSTE FREDAGgratiskurs med en vri – noen ganger slår vi litt på stortrommen og inviterer til Første Fredag med det lille ekstra. Høsten 2018 inviterte vi Linda Sørby (fysioterapeut MSK-klinikken) til Bergen for å holde foredrag.

SEKSUELL HELSE – gratis dagskurs/ minikurs innen seksuell helse og refusjonsberettigede hjelpemidler for seksuallivet via NAV. Quintet har faglig høy kompetanse innen seksuell helse og har håndplukket en rekke produkter til hjelp for både kvinner og menn. 

QUINTET HØSTKURS er et populært to-dagers kurs vi tilbyr i Oslo en gang per år, hvor deltakere betaler kursavgift. Dette er et kurs med eksterne og interne foredragsholdere, workshops og felles lunsj. I 2018 var det over 50 påmeldte, noe vi setter stor pris på.

KURS UTENBYS - Quintet reiser over hele landet for å kurse helsepersonell. 

JUBILEUMSHØSTKURS (QUINTET 20 ÅR) blir høsten 2019, i Bergen. Vi har ikke enda spikret lokaler og dato, men at det blir storslagent og spesielt, det kan vi love ;) Vi gleder oss til å se deg der.

Arrangementsoversikten oppdateres underveis, allerede nå kan du melde deg på våre FØRSTE FREDAGs kurs:Relaterte saker:

 • Minikurs i seksuell helse

  Minikurs i seksuell helse

  I alt 13 deltakere fra ulike helseprofesjoner møtte opp på vårt gratis minikurs i seksuell helse på Thon Hotel Opera i Oslo. Sexolog og spesialist i kvinnehelse Kjersti Hatlebrekke fra Quintet innledet med å presentere seksualitet generelt og seksuell helse relatert til sykdom. Hva sier undersøkelser og forskning om seksuelle problemer/seksuell funksjon og hvordan kan helsepersonell samtale med pasienter om deres seksuelle funksjon på en best mulig måte?
  Les mer...

 • Høstkurset 2018 - takk for denne gang

  Høstkurset 2018 - takk for denne gang

  Å arrangere Høstkurs gjør Quintet årlig. Innholdet er ment å skulle passe til både ufaglærte, nyutdannet helsepersonell og allerede godt erfarne. Vi ønsker å velge forelesere som inspirerer, er nytenkende og som kan styrke kunnskapen vår i møte med pasientgrupper som har problematikk i bekkenbunnen. I tillegg stiller vi med egen fagkompetanse og bidrar med både foredrag og workshops i løpet av kurset.
  Les mer...