Nyheter

5 millioner til forskning på kvinners helse!

5 millioner til forskning på kvinners helse!

Regjeringen følger opp krav fra Toppmøtet for kvinnehelse i desember om mer midler til forskning på kvinners helse for å dekke viktige kunnskapshull. Det er en glede for oss i Quintet å se at Regjeringen anerkjenner viktigheten av økte ressurser til kvinnehelse for å bli kvitt uønskede ulikheter i helsetilbudet til kvinner og menn. Spesielt er fokus på kvinnespesifikke problemstillinger og sykdommer sår trengt. 


Regjeringen skal også utrede kvinners helse, og helse i et kjønnsperspektiv. Vi håper alle dere dyktige behandlere der ute nå kan få mer midler til å drive forskning på disse viktige temaene.


Vi i Quintet jubler på vegne av alle norske kvinner, og ønsker samtidig å ønske alle en riktig god 17.mai.helg!


Du kan lese mer på Regjeringen sine sider.

Relaterte saker:

 • Les Regjeringens strategi for seksuell helse 2017 - 2022 her

  Les Regjeringens strategi for seksuell helse 2017 - 2022 her

  Strategidokumentet "Snakk om det!" er et solid stykke arbeid som dekker gjeldende og fremtidige tiltak for å ivareta den norske befolknings seksuelle helse gjennom livsløpet. Menneskers seksuelle helse har betydning for livskvalitet og er en del av det helhetlige helseperspektivet.
  Les mer...

 • Kvinnehelse gjennom livet

  Kvinnehelse gjennom livet

  Quintet deltok nylig med egen stand på NFFs faggruppe for kvinnehelses 50 års jubileumsseminar der 70 fysioterapeuter var samlet til spennende foredrag og flott faglig påfyll med nyttige workshops. Siden det er påsketider, delte vi ut påskeegg med loddtrekning av en C.1 stimulator!
  Les mer...