Nyheter

NRK Unormal om menssmerter!

NRK Unormal om menssmerter!

NRK Unormal har lånt vårt TENS-apparat til å teste hvem som tåler menssmerter best av jenter og gutter.

Obstetric TENS apparatet gir ved lave strømstyrker smertelindring både under fødsel og ved menstruasjonssmerter - her har NRK-teamet skrudd strømstyrken i taket for å la gutta teste en dag med menstruasjon.

Hvem tålte menssmertene best? Se videoen på NRK Unormals Youtube-kanal!

PS: Du kan delta i Instagram-konkurransen vår om å vinne en Newton t-skjorte, kopp og 3 plakater!

Relaterte saker:

 • TENS har dokumentert effekt ved bekken-og fødselssmerter. Vi tilbyr en gunstig utlånsavtale for NeuroTrac TENS Obstetrics

  TENS har dokumentert effekt ved bekken-og fødselssmerter. Vi tilbyr en gunstig utlånsavtale for NeuroTrac TENS Obstetrics

  TENS er en velkjent metode for alternativ smertelindring og har vært brukt under fødsel i en årrekke i land som Australia, Sverige og Storbritannia. TENS er trygt å bruke i svangerskapet etter 12. svangerskapsuke ved f.eks bekkenrelaterte smerter, under fødselsforløpet og i barselperioden. Ønsker du å vite mer om bruk av TENS i svangerskapet og under fødselen, ta gjerne kontakt med oss!
  Les mer...

 • Her kan du få prøvd ut fødsels-TENS i Bergen og Oslo

  Her kan du få prøvd ut fødsels-TENS i Bergen og Oslo

  Quintet fokuserer på TENS behandling til gravide. NeuroTrac TENS Obstetrics er et TENS-apparat som i utgangspunktet er designet for bruk under fødsel. Mange har også oppdaget at dette apparatet er meget velegnet til behandling av svangerskapsrelaterte bekken-og ryggsmerter eller mer generelle smerter i samme området. Vi tilbyr en gunstig utlånsavtale slik at du trygt kan bruke apparatet ved bekken-og ryggsmerter i tiden før fødsel og som smertelindring under fødsel.
  Les mer...

 • Les om Maria sin erfaring med TENS Obstetrics - designet for bruk under fødsel.

  Les om Maria sin erfaring med TENS Obstetrics - designet for bruk under fødsel.

  «Vannet gikk på natten ca. kl. 2.30 den 28. desember og rierne begynte også rundt den tiden. Da rierne ble mer smertefulle, på tidlig morgen, blev TENS- elektrodene ditplassert av min mann ifølge beskrivelsen som var med TENS’en."
  Les mer...

 • TENS mot menstruasjonssmerter

  TENS mot menstruasjonssmerter

  TENS er et medikamentfritt alternativt til smertelindring ved menstruasjonssmerter. TENS reduserer ikke krampene i livmoren, men hindrer smertesignalene fra disse krampene i å nå frem slik at brukeren opplever mindre smerte.
  Les mer...