Nyheter

Quintet AS har inngått ny kontrakt med Helse Vest

Quintet AS har inngått ny kontrakt med Helse Vest

Vi er svært stolte og glade for at vi fra 1. september 2018 har inngått ny kontrakt om levering av elektrostimulatorer og EMG biofeedbackapparater til de fire helseforetakene innen Helse Vest - Helse Stavanger, Helse Fonna, Helse Bergen og Helse Førde.

Helse Vest har valgt ut NeuroTrac MyoPlus Pro, NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac Continence som de tre apparatene som skal benyttes i avtaleperioden. Et godt og variert utvalg av forbruksmateriell er også inkludert i kontrakten. 

Quintet AS vil som vanlig ta ansvar for at alle rekvirentene får all nødvendig opplæring i bruk av apparater og de ulike intervensjonene denne behandlingen kan benyttes til. Vi gleder oss! 

Relaterte produkter:

 • NeuroTrac PelviTone
  Kan rekvireres av lege
  NeuroTrac PelviTone

  Neurotrac PelviTone er vår nyeste elektrostimulator til behandling av inkontinens, og inneholder mange av de samme elektrostimuleringsprogrammene som du finner i Neurotrac Continence....

 • NeuroTrac Continence
  Kan rekvireres av lege
  NeuroTrac Continence

  To-kanals elektrostimulator til behandling av inkontinens. Ta kontakt for informasjon om refusjon før kjøp....

 • NeuroTrac MyoPlus Pro
  Kan rekvireres av lege
  NeuroTrac MyoPlus Pro

  NeuroTrac MyoPlus Pro er spesielt utformet for å behandle ulike typer inkontinens og bekkenbunnslidelser. NeuroTrac MyoPlus Pro er et avansert kombinert elektrostimulerings-og EMG biofeedbackapparat...