Nyheter

Prostatakreftforeningen (PROFO) og Quintet AS har inngått samarbeidsavtale

Prostatakreftforeningen (PROFO) og Quintet AS har inngått samarbeidsavtale

Prostatakreftforeningen (PROFO) og Quintet AS har i 2019 inngått en samarbeidsavtale som går ut på å styrke kunnskapen blant eksisterende og potensielle brukere av hjelpemidler innen seksuell helse, smertelindring og inkontinens. Dette gjelder aktiviteter til befolkningen generelt og prostatakreftpasienter, pårørende, allmennleger og helsepersonell spesielt. PROFO er en pasientforening for personer som er eller har vært rammet av prostatakreft.

Prostatakreftforeningen ble stiftet 22.mai 2003 og har til formål å bidra til at:

·       Menn med lokalisert prostatakreft får et optimalt og likeverdig behandlingstilbud og oppfølging uavhengig hvor i landet de bor.

·       At godt voksne menn får kunnskap om nødvendigheten av målrettet kontroll av underlivet for å oppdage en mulig prostatakreft på et tidlig stadium.

·       PROFO skal være tilgjengelig med lokale og sentrale støtteordninger for menn og deres pårørende som blir rammet av prostatakreft.

·       PROFO skal etablere et nært samarbeid med andre brukerorganisasjoner nasjonalt og internasjonalt som med fagpersonell og ansvarlige helsemyndigheter for å bidra til større forståelse for hva brukerne har behov for av støtte og ulike hjelpetiltak.'

Prostatakreftforeningen har 26 lokallag og nærmere 3500 registrerte medlemmer. Quintet AS ser fram til et godt samarbeide.

Relaterte saker:

 • Blå sløyfe = prostatafokus!

  Blå sløyfe = prostatafokus!

  November er prostatakreftens måned og Quintet er opptatt av å rette fokus mot denne kreftformen, som rammer nær 5000 menn årlig. Halvparten av prostatakrefttilfellene i Norge oppdages tilfeldig.
  Les mer...

Relaterte produkter:

 • Noogleberry manuell penispumpe
  Kan rekvireres av lege
  Noogleberry manuell penispumpe

  Noogleberry manuell penispumpe er et solid og velutprøvd pumpesystem for å oppnå og opprettholde ereksjon som kan vare i opptil 30 minutter....

 • Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på ...