Nyheter

Viberect-X3 vibrator for menn – spennende ny studie

Viberect-X3 vibrator for menn – spennende ny studie

Viberect-X3 er vår kraftige håndholdte vibrasjonsstimulator designet for å gi utløsning hos menn med ryggmargsskade. De fleste ryggmargsskader rammer unge mennog vibrasjonsstimulering av penis er en effektiv og trygg måte å oppnå ejakulasjon hos menn med barneønske (Castle et al., 2014)

Det pågår for tiden en spennende studie på bruk av Viberect hos eller friske, unge menn med erektil dysfunksjon. Ereksjon har tre hovedformer: psykogen (fra opphissende tanker), refleksogen (direkte stimulering) og spontan (ved full urinblære) (Gray et al., 2018). I studien skal Viberect brukes for å oppnå bedre kvalitet på ereksjon, orgasme og utløsning. Studien planlegges avsluttet juni 2019.

Ejakulasjon 3-4 ganger per uke har vist seg å forebygge prostatakreft (Rider et al., 2016), og vår erfaring er at Viberect-X3 også kan brukes til dette. Vi anbefaler samtidig bruk av penispumpe både for å bedre erektil dysfunksjon, men også forebyggende. Blodgjennomstrømming i penis er viktig for å ivareta vevets naturlige funksjon.

Viberect-X3 er den eneste vibratoren for menn som er godkjent både av FDA og CE. 

Relaterte saker:

 • Tips ved bruk av penispumpe

  Tips ved bruk av penispumpe

  Hvordan skal du oppnå og utnytte effekten av en penispumpe best mulig? Når man bruker penispumpe og skal tre på ereksjonsringen for å opprettholde ereksjon, start alltid med den STØRSTE ereksjonsringen FØRST. Dersom den ikke er tilstrekkelig for å holde på ereksjonen, går du videre ned i størrelse til den som sitter best rundt penisroten og opprettholder ereksjon. Altså; største først!
  Les mer...

 • Ulike medisiner påvirker menns ereksjonsevne

  Ulike medisiner påvirker menns ereksjonsevne

  Menns ereksjonsevne kan påvirkes av både fysiologiske og psykiske årsaker. Flere legemidler kan gi seksuelle bivirkninger hos menn. Medikamenter mot depresjon, magesår, høyt kolesterol, epilepsi, og kreftmedisiner kan ha slike bivirkninger.
  Les mer...

 • Menn har rett til å vite!

  Menn har rett til å vite!

  Vi i Quintet fokuserer like mye på menns helse som kvinners helse, og vi vet at det er et stort behov for informasjon om hjelpemidler i forbindelse med menns underlivshelse. Lekkasjeproblematikk, ereksjonsproblemer og bekkensmerter er kanskje ikke det menn snakker oftest om?
  Les mer...

Relaterte produkter:

 • Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3
  Kan rekvireres av lege
  Pos-T-Vac batteridrevet penispumpe BOS 2000-3

  BOS 2000-3 er en automatisk (batteridrevet) penispumpe som opereres kun ved enkle trykk på en knapp på pumpehodet. Den er ca. 20% kraftigere enn «lillebror» BOS 2000-2. Penispumpen skaper ereksjon på ...