Nyheter

Nye versjoner av NeuroTrac TENS OG NeuroTrac REHAB

Nye versjoner av NeuroTrac TENS OG NeuroTrac REHAB

Vi i Quintet jobber kontinuerlig med produktutvikling sammen med vår produsent. Nå har vårt enkleste TENS-apparat, NeuroTrac TENS, fått et lite «ansiktsløft» ved at vi har inkludert en del funksjoner som sikkerhet ved uønsket økning av strømstyrke, meldinger om pauser og avslutning av behandling etc.

De største endringene har vi gjort i NeuroTrac REHAB. Dette kombinerte TENS/TEMS/NMES-apparatet kommer med en fjernkontroll som er svært nyttig i forhold til bl.a. nevrologiske og ortopediske behandlinger (TEMS/NMES), i tillegg til bruk som smertelindring under fødsel og nedre korsryggssmerter. Vi har derfor inkludert det spesielle fødsels-TENS programmet som en finner i NeuroTrac OBSTETRIC, i dette apparatet. Summa summarum: Vi har fått en ny utgave som vi har kalt  NeuroTrac REHAB Liberi (kommer snart i nettbutikken vår)!

NeuroTrac REHAB Liberi har blitt et mer komplett kombinasjonsapparat. De første programmene i apparatet er rene TENS smertelindringsprogrammer med både smerteblokkering og endorfinfrigjøring (P1 til P10, der P5 er fødsels-TENS). TEMS/NMES-programmene finner du i P11 til P19. Disse benyttes på svært mange områder; som et hjelpemiddel til å fasilitere og styrke en svekket muskulatur, trene opp førligheten etter operasjoner eller frakturer, rehabilitering etter slag, øke blodgjennomstrømming for raskere tilheling og motvirke muskelatrofi mm.

Fjernkontrollen er nyttig for tilpassing/overstyring av aktiv stimuleringslengde og passiv hvilelengde, supert innenfor ulik nevrologisk rehabilitering. Fjernkontrollen kan kun brukes i P5 og P11-P15.

TEMS/NMES-programmene som går over flere faser finner du i P16 til P19. Det er her vi har samlet kombinasjonsprogrammene som har med generell muskeloppbygging å gjøre, muskeloppbygging med aktiv hvile, oppvarming, innhenting og massasjeprogrammer

Relaterte produkter:

  • NeuroTrac TENS
    Kan rekvireres av lege
    NeuroTrac TENS

    To-kanals TENS apparat for smertelindring. Apparatet inneholder ferdig programmerte smertelindringsprogrammer og gir i tillegg mulighet for bruk av muskelstimulering....