Nyheter

Programmet for årets høstkurs er klart!

Programmet for årets høstkurs er klart!

Trykk her for å laste ned programmet! 

Da har vi igjen gleden av å invitere til Quintets høstkurs. I anledning at Quintet feirer 20 år holdes høstkurset i Bergen i år, på Scandic Byparken. I år, som tidligere, har vi lagt vekt på et variert og praktisk kurs med gode foredragsholdere og spennende tema. I år ønsker vi et tverrfaglig perspektiv på bekkenbunnsproblematikk, og vi har derfor både fysioterapeut, uroterapeut, sexolog og lege som foredragsholdere. På ettermiddagen 17. oktober inviterer vi til gratis minikonsert på Edvard Grieg Museum på Troldhaugen med omvisning, velkomstdrink og fingermat.

Ønsker du å treffe andre som jobber med konservativ behandling av inkontinens, smerteproblematikk eller seksuell helse og vil lære mer om dette? Kom til Bergen i oktober! Du kan enten melde deg på ved å svare på denne e-posten eller sende påmelding til post@quintet.no. Kurset forhåndsgodkjent hos NFF og NSF med 9 tellende timer.Relaterte saker:

  • Høstkurset 2019: priser og påmelding

    Høstkurset 2019: priser og påmelding

    Vi gleder oss til årets høstkurs! I år er Quintet 20 år, og vi avholder derfor kurset i Quintets hjemby; Bergen. Vi har lagt opp et spennende program både faglig og sosialt 17. og 18. oktober. I år ønsker vi et tverrfaglig perspektiv på bekkenbunnsproblematikk og vi har derfor både fysioterapeut, uroterapeut, sexolog og lege som foredragsholdere. Les mer om årets foredragsholdere her.
    Les mer...