Nyheter

Quintet AS har vunnet anbud på vibrator for menn!

Quintet AS har vunnet anbud på vibrator for menn!

Quintet har vunnet anbud på vibrator for menn!

Quintet er stolte av å bli valgt som leverandør av to nye produkter på NAVs rammeavtale for seksualtekniske hjelpemidler. Avtalen starter 01.10.2019.

De to nye produktene er:

ManWand: en kraftig, håndholdt terapeutisk vibrator til bruk for ejakulasjonsstimulering og ereksjon av penis. Vibrasjonsstimulering av penis er en enkel og ikke-invaderende metode for å stimulere nerver på lik linje med samleie eller manuell stimulering av penis. Aktivering og fyring av seksuelle refleksbaner ved vibrasjonsstimulering hjelper til fremkalling av penisereksjon og ereksjonsfasthet. Den har 8 ulike styrker, med en frekvens fra 33 til 117 Hz. I tillegg har den 20 ulike rytmer. USB kabel for lading.

Manta: en noe mildere, håndholdt vibrator for menn. Den har to vinger som holder om penis og er utstyrt med riller som gjør at glidemiddelet holder seg godt på plass under bruk. Manta er stillegående, tåler vann, ergonomisk, flott for punktvis stimulering (dorsalt, ventralt eller begge deler), kan stilles inn på 6 ulike frekvenser, men kan også stilles inn med 6 ulike rytmer innen de ulike frekvensene. Oppladbar. Låsefunksjon.