Nyheter

Vi har markedets største utvalg av hudelektroder!

Vi har markedets største utvalg av hudelektroder!

Visste du at Quintet har det beste utvalget og de gunstigste prisene på hudelektroder til TENS-bruk? Alle våre elektroder er lateksfrie og allergivennlige, men skulle en likevel få en hudreaksjon så har vi alternative, såkalte PALS-elektroder for dette.

Våre hudelektroder har en levetid på 3-5 uker, eller minst 20 av- og påsettinger, dersom de blir tatt godt vare på. Vi har laget et eget informasjonsark der du kan finne mer informasjon dette.

Jobber du på en smerteklinikk eller på en fysioterapiavdeling som tilbyr mye TENS, spør oss om prøver på våre ulike hudelektrodestørrelser.

Våre hudelektroder fås i størrelsene:

·       50 x 50 mm

·       40 x 40 mm

·       60 x 40 mm

·       90 x 40 mm

·       90 x 50 mm

·       100 x 50 mm

·       30 mm i diameter (runde)

·       og til sensitiv hud i 50 x 50 mm og 40 x 90 mm.
Relaterte saker:

 • En introduksjon til TENS/TEMS

  En introduksjon til TENS/TEMS

  Stadig flere ønsker å utforske mulighetene som ligger i ikke-medikamentell smertelindring ved ulike diagnoser. Vil du vite mer om virkningsmekanismer, behandlingsmuligheter, elektrodeplasseringer og apparater? Quintet holder gratis TENS/TEMS kurs rundt om i landet og i den forbindelse har vi laget en presentasjon som vi håper er nyttig og kan inspirere terapeuter til å bruke TENS/TEMS mer systematisk for smertelindring og muskeltrening. Quintet har avtale med de fleste helseforetak i landet om levering av TENS/TEMS apparater. Vi holder også gratis kurs med lunsj og kursbevis i våre lokaler på Bønes hver første fredag i måneden.
  Les mer...

 • De nye XL-hudelektrodene er her!

  De nye XL-hudelektrodene er her!

  Vi har nå fått inn de nye XL-elektrodene (50x50 mm) som vil inngå i forbrukspakkene med tibialis.
  Les mer...

 • TENS og TEMS til både profesjonell og privat bruk

  TENS og TEMS til både profesjonell og privat bruk

  TENS står for Transkutan elektrisk nervestimulering, og gir effektiv smertelindring ved både akutte og kroniske smerter. TEMS står for Transkutan elektrisk muskelstimulering og kan brukes til alt fra toppidrett til rehabilitering av slagpasienter.
  Les mer...