Du har 0 varer i handlekurven

Kontaktpersoner

 • Hanna Solberg

  Hanna Solberg

  Daglig leder

  Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging , markedsføring og kundekontakt.

  Mobil: 907 47 968
  Epost: hs@quintet.no

 • Bente Lunde

  Bente Lunde

  Fysioterapeut

  Bente Lunde er ansatt som fysioterapeut i Quintet AS. Hun har sin fysioterapiutdannelse fra Berlin. Før Bente begynte i Quintet i 2002, jobbet hun i 18 år ved Haukeland universitetssykehus, derav 15 år ved KK. Bente har bred kompetanse på ulike bekkenrelaterte lidelser, og hun jobber primært med opplæring av terapeuter og pasienter innen elektrostimulering og EMG Biofeedback i Quintet AS.

  Mobil: 479 02 955
  Epost: bl@quintet.no

 • Kjersti Hatlebrekke

  Kjersti Hatlebrekke

  Spesialist i kvinnehelse

  Kjersti Hatlebrekke er utdannet sexologisk rådgiver fra Universitetet i Agder og er spesialist i kvinnehelse med over 20 års erfaring fra fagfeltet, hovedsakelig fra privatpraksis med funksjon og dysfunksjon i bekkenbunn. Hun har tidligere arbeidet som avdelingsledende fysioterapeut ved Kvinneklinikken, Haukeland Universitetssykehus (HUS). Kjersti underviser i emnet på ulike helsefagutdanninger ved Høgskolen i Bergen, i tillegg til foredragsvirksomhet. I Quintet arbeider Kjersti med dokumentasjon, informasjon og er ansvarlig redaktør for våre nettsider, nyheter/blogginnlegg og nyhetsbrev.

  Mobil: 959 94 297
  Epost: kh@quintet.no

 • Mette Eide Sævig

  Mette Eide Sævig

  Kontormedarbeider

  Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger bl.a. for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

  Mobil: 415 08 355
  Epost: mes@quintet.no

 • Martha Isabel Lasso

  Martha Isabel Lasso

  Logistikk

  Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun medklargjøring av TENS-apparater, og generell logistikk i Quintet.

  Mobil:
  Epost: ml@quintet.no

 • Evelyn Morvik

  Evelyn Morvik

  Fysioterapeut

  Evelyn Morvik har vært ansatt som fysioterapeut i Quintet AS siden september 2015. Hun tok sin fysioterapiutdannelse ved Høyskolen i Bergen, ferdig med turnus i 1992. Etter endt utdannelse jobbet hun noen år i kommunehelsetjenesten og i privat praksis. Hun har videre jobbet som fysioterapeut innenfor forebyggende helse. Evelyn har også erfaring fra salg i ulike bransjer, konsulent innenfor tekniske hjelpemidler og kom til Quintet etter 3 år innenfor rekruttering av helsepersonell i kombinasjon med jobb som fysioterapeut i bedrift. Evelyn jobber primært med salg og opplæring av terapeuter og pasienter innen elektrostimulering / EMG Biofeedback / TENS og TEMS i Quintet AS.

  Mobil: 94884955
  Epost: em@quintet.no