Kontaktpersoner

 • Hanna Solberg

  Hanna Solberg

  Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging , markedsføring og kundekontakt.

  Mobil: 907 47 968
  Epost: hs@quintet.no

 • Bente Lunde

  Bente Lunde

  Bente Lunde er ansatt som fysioterapeut i Quintet AS. Hun har sin fysioterapiutdannelse fra Berlin. Før Bente begynte i Quintet i 2002, jobbet hun i 18 år ved Haukeland universitetssykehus, derav 15 år ved KK. Bente har bred kompetanse på ulike bekkenrelaterte lidelser, og jobber primært med opplæring av terapeuter og pasienter innen elektrostimulering og EMG Biofeedback.

  Mobil: 479 02 955
  Epost: bl@quintet.no

 • Mette Eide Sævig

  Mette Eide Sævig

  Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

  Mobil: 454 14 466
  Epost: mes@quintet.no

 • Martha Isabel Lasso

  Martha Isabel Lasso

  Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

  Mobil: 932 21 890
  Epost: ml@quintet.no

 • Christer Wiese Bergene

  Christer Wiese Bergene

  Christer Wiese Bergene er salgs - og markedssjef i Quintet. Han har Bachelor of Science fra England og har arbeidet mange år innen medisinsk teknisk bransje. Christer er produktansvarlig for seksuell helse og har personalansvar for alle ansatte.

  Mobil: 906 87 372
  Epost: cb@quintet.no

 • Barbro Matre

  Barbro Matre

  Barbro er utdannet innen pedagogikk med erfaring som pedagogisk leder, assisterende styrer og miljøterapeut innen psykisk helse. De siste årene har Barbro arbeidet med salg i bemanningsbransjen og kommer nettopp fra TicketCo hvor hun solgte arrangørverktøy. I Quintet skal Barbro arbeide som produktspesialist innen våre tre hovedfagområder, og vil ha daglig kontakt med våre kunder. Barbro er aktiv og ofte å treffe i Stoltzen eller, rett som det er, på fjellet i telt. Hun ser frem til å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag, sammen med samarbeidspartnere og kolleger.

  Mobil: 905 98 632
  Epost: bm@quintet.no

 • Anna Janeczek

  Anna Janeczek

  Anna er ansatt som markedsoperatør i Quintet. Hun har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. I Quintet tar hun ansvar for registrering og utsendelse av seksuell helse produkter til alle våre kunder og hjelper med administrative oppgaver. Anna jobber også med brosjyrelaging samt å ta vare på nettbutikken vår. Takket være sine estetiske egenskaper bidrar hun til våre sosiale medier som Instagram og Facebook.

  Mobil: 468 07 505
  Epost: aj@quintet.no