Kontaktpersoner

 • Hanna Solberg

  Hanna Solberg

  Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging, markedsføring og kundekontakt.

  Mobil: 907 47 968
  Epost: hs@quintet.no

 • Bente Lunde

  Bente Lunde

  Bente Lunde er ansatt som fysioterapeut i Quintet AS. Hun har sin fysioterapiutdannelse fra Berlin. Før Bente begynte i Quintet i 2002, jobbet hun i 18 år ved Haukeland universitetssykehus, derav 15 år ved KK. Bente har bred kompetanse på ulike bekkenrelaterte lidelser, og jobber primært med opplæring av terapeuter og pasienter innen elektrostimulering og EMG Biofeedback.

  Mobil: 479 02 955
  Epost: bl@quintet.no

 • Aron Willems

  Aron Willems

  Aron er fagsjef og prosjektleder i Quintet, og er utdannet lege ved Universitetet i Bergen. Aron har PRINCE2-sertifisering innen prosjektledelse. Han har forsket i flere år ved Hormonlaboratoriet på Haukeland sykehus.

  Mobil: 918 45 578
  Epost: aw@quintet.no

 • Kristine Holmefjord

  Kristine Holmefjord

  Kristine Holmefjord er ansatt som Fysioterapeut i Quintet. Hun har en Bachelor i Fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences, Nederland. Kristine har blant annet bakgrunn som fysioterapeut ved tverrfaglig fysioterapiklinikk. Hun har også god erfaring fra salgsbransjen, (der hun har levert gode resultat over tid), og kurs innen salgsledelse. Hun har også studert personalledelse, og organisasjonsatferd og ledelse ved BI i Bergen. Hos oss skal Kristine gi opplæring og følge opp helsepersonell og pasienter som bruker våre produkter.

  Mobil: 48252475
  Epost: kh@quintet.no

 • Mette Eide Sævig

  Mette Eide Sævig

  Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

  Mobil: 454 14 466
  Epost: mes@quintet.no

 • Martha Isabel Lasso

  Martha Isabel Lasso

  Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

  Mobil: 932 21 890
  Epost: ml@quintet.no

 • Anna Janeczek

  Anna Janeczek

  Anna er ansatt som markedsoperatør i Quintet. Hun har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. I Quintet tar hun ansvar for registrering og utsendelse av seksuell helse produkter til alle våre kunder og hjelper med administrative oppgaver. Anna jobber også med brosjyrelaging samt å ta vare på nettbutikken vår. Takket være sine estetiske egenskaper bidrar hun til våre sosiale medier som Instagram og Facebook.

  Mobil: 468 07 505
  Epost: aj@quintet.no

 • Aleksandra Gelner

  Aleksandra Gelner

  Aleksandra har en bachelorgrad i matteknologi og human ernæring, og en mastergrad i bedriftsledelse. Hun er ansatt som labassistent i Quintet. Her har hun ansvar for å sjekke kvaliteten på apparatene som returneres, resirkulere apparater, forberede produkter for forsendelse til kunder og registrere rekvisisjoner.

  Mobil: 55981555
  Epost: ag@quintet.no