Hanna Solberg

Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging, markedsføring og kundekontakt.

Stilling
Daglig leder
Mobil
907 47 968
E-post
hs@quintet.no

Aleksandra Gelner

Aleksandra har en bachelorgrad i matteknologi og human ernæring, og en mastergrad i bedriftsledelse. Hun er ansatt som driftsleder og har personalansvar for de fleste i Quintet. Hun jobber tettest med den administrative staben, og sørger for at alle får levert riktig vare til riktig sted og tid!

Stilling
Driftsleder
Mobil
55981555
E-post
ag@quintet.no

Aron Willems

Aron er fagsjef og prosjektleder i Quintet, og er utdannet lege ved Universitetet i Bergen. Aron har PRINCE2-sertifisering innen prosjektledelse. Han har forsket i flere år ved Hormonlaboratoriet på Haukeland sykehus.

Stilling
Lege
Mobil
55 98 15 55 / 91 84 55 78
E-post
aw@quintet.no

Iveta Sivertsen

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
47902955
E-post
is@quintet.no

Isabelle Svalland

Stilling
Fysioterapeut
Mobil
98647767
E-post
isa@quintet.no

Beate Warvik

Beate Warvik er vår sexologiske rådgiver i spesialisering og har fullt fokus på våre hjelpemidler for seksuallivet. Hun jobber generelt innen området bekkenbunnsplager & inkontinens. Beate har en bachelorgrad i psykologi, i tillegg til en rekke videreutdanninger. I tillegg til jobben i Quintet, utdanner hun seg til å bli spesialist innen sexologisk rådgivning.

Stilling
Sexologisk rådgiver i spesialisering
Mobil
92035536
E-post
bw@quintet.no

Mette Eide Sævig

Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

Stilling
Kontormedarbeider
Mobil
454 14 466
E-post
mes@quintet.no

Martha Isabel Lasso

Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

Stilling
Logistikk
Mobil
932 21 890
E-post
ml@quintet.no

Anna Janeczek

Anna har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. Hun jobber som controller og i tillegg med administrative oppgaver, organisering av våre kurs og brosjyrelaging.

Stilling
Controller
Mobil
46807505
E-post
aj@quintet.no