Du har 0 varer i handlekurven

Kurs

Nordisk kvinnehelsekonferanse 11 - 12. oktober 2018 i regi av faggruppen for kvinnehelse NFF

Konferansen vil gi innblikk i siste nytt av forskningsbasert kunnskap og klinisk erfaring på bekken, bekkkensmerter og rectus diastase. Trening i graviditet blir også viet oppmerksomhet. Foreleserne er internasjonalt anerkjente forskere og klinikere. Av internasjonale forelesere kommer manuellterapeutene Diane Lee fra Canada og Annelies Pool-Goudzwaard fra Nederland, og fysioterapeutene Annelie Gutke og Jenny Wickford fra Sverige. Fra Sverige kommer også kirurg Karin Strigård, som har forsket på og kirurgisk opererer rectus diastase. Professor Kari Bø og Britt Stuge som begge har sittet i IOC’s utvalg om kunnskapsoppsummering av trening under graviditet kommer. Bø og Stuge har for øvrig betydelig kunnskap om bekkenledd og bekkenbunn, og ikke minst om magemuskler og rectus diastase. Disse og flere vil bidra til en spennende og aktuelt konferanse hvor deltagerne kan gå hjem med nyttig oppdatert kunnskap Konferansen er ment for flere faggrupper. Osteopater, naprapater, jordmødre, kiropraktorer, mammamage trenere og andre som interesserer seg for dette viktige temaet. Prisreduksjon ved påmelding før 1.mai.
Oslo, 11 - 12 oktober 2018,

Kurstilbud om seksuell helse

Kunne du tenke deg et dagskurs innen seksuell helse og refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet via NAV? Quintet introduserer et nytt kurstilbud for helsepersonell som samtaler med pasienter om seksuell helse I forbindelse med sykdom. Vår sexolog står for den faglige delen med samtaleverktøy, vi gjennomgår ulike seksuelle dysfunksjoner og hvilke hjelpemidler som kan være aktuelle. Kurset er gratis, holdes på onsdager fra kl 10-15 med lunsj og kursbevis inkludert. Dersom dette er interessant for deg, ta kontakt med oss på post@quintet.no eller telefon 55981555.
Fjellsdalen 1, 5155 Bønes, onsdager etter avtale, 10-15

Høstkurset 2018 arrangeres torsdag 1. og fredag 2. november på Thon Hotel Opera i Oslo

Du kan allerede nå melde deg på årets høstkurs 1. og 2. november på Thon Hotel Opera i Oslo via e-post: post@quintet.no eller på telefonnummer 55 98 15 55. Du kan delta på en eller begge dagene. Det blir som vanlig nyttige workshops med tibialisstimulering og EMG måling/behandling med EMG biofeedback og elektrostimulering​ i tillegg til foredrag, noe som gir deg en fin anledning til å bli kjent med apparatene og løse oppgaver basert på ulike cases. Høstkurset er en flott mulighet til å bygge nettverk, treffe kolleger som også jobber med smerte, inkontinens-og bekkenbunnsproblematikk, utveksle erfaringer og få faglig påfyll!
Thon Hotel Opera, 1. og 2. november 2018, 09:00 - 15:00

Nasjonal Kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom arrangerer forskerseminaret "På stødig bunn - det siste innen bekkenbunnsforskning i Norge" 7.juni i Oslo

Her vil forskere legge frem 10 minutters innlegg om sine pågående prosjekter samt at det blir foredrag om klinisk implementering av forskning, prosess ved skjemavalidering, og tilgang til data fra kvalitetsregistre og befolkningsundersøkelser. Målgruppe: Alle forskere og klinikere som er involvert eller interessert i forskning innen inkontinens og bekkenbunnsykdom
, ,

Kurs, opplæring og undervisning innen TENS, TEMS, elektrostimulering og EMG biofeedback i 2018

Vi arrangerer flere kurs i løpet av 2018. Ønsker dere å delta på Første Fredag eller at det skal arrangeres et kurs/opplæring på din arbeidsplass, send oss en mail til post@quintet.no eller ring oss på 55981555. All undervisning er gratis (med unntak av det årlige Høstkurset).
, ,

FØRSTE FREDAG

FØRSTE FREDAG er et gratistilbud om praktisk workshop i våre kurslokaler på Bønes. Kombinér gjerne kurs hos oss med et besøk i kulturbyen Bergen!
Fjellsdalen 1, Neste FØRSTE FREDAG kurs er fredag 2. mars, 10:00 - 15:00

Gratis minikurs Oslo - seksuell helse


Thon Hotel Opera, Oslo, 13.06.2018, 17:00 til 18:30