Kurs

Nordisk kvinnehelsekonferanse 11 - 12. oktober 2018 i regi av faggruppen for kvinnehelse NFF

NFFs faggruppe for kvinnehelse arrangerer en nordisk konferanse 11-12. oktober 2018. 

Konferansen vil gi innblikk i siste nytt av forskningsbasert kunnskap og klinisk erfaring på bekken, bekkkensmerter og rectus diastase. Trening i graviditet blir også viet oppmerksomhet.

Foreleserne er internasjonalt anerkjente forskere og klinikere. Av internasjonale forelesere kommer manuellterapeutene Diane Lee fra Canada og Annelies Pool-Goudzwaard fra Nederland, og fysioterapeutene Annelie Gutke og Jenny Wickford fra Sverige. Fra Sverige kommer også kirurg Karin Strigård, som har forsket på og kirurgisk opererer rectus diastase. Professor Kari Bø og Britt Stuge som begge har sittet i IOC’s utvalg om kunnskapsoppsummering av trening under graviditet kommer. Bø og Stuge har for øvrig betydelig kunnskap om bekkenledd og bekkenbunn, og ikke minst om magemuskler og rectus diastase. Disse og flere vil bidra til en spennende og aktuelt konferanse hvor deltagerne kan gå hjem med nyttig oppdatert kunnskap

Konferansen er ment for flere faggrupper. Osteopater, naprapater, jordmødre, kiropraktorer, mammamage trenere og andre som interesserer seg for dette viktige temaet. Prisreduksjon ved påmelding før 1.mai.

For mer informasjon, program og påmelding, se lenken her

  • Sted: Oslo
  • Dato: 11 - 12 oktober 2018

Nordisk kvinnehelsekonferanse 11 - 12. oktober 2018 i regi av faggruppen for kvinnehelse NFF