Jordmor Kjersti

Jeg er en engasjert jordmor som har drevet egen praksis siden 2008. Utdanningen min har jeg fra Høyskolen i Bergen, og jeg har arbeidet ved kvinneklinikken i Bergen siden endt utdanning i januar 2000.

Jeg har videreutdanning i veiledning fra Haraldsplass Diakonale Høyskole, og har også en rekke kurs innenfor svangerskap og trening, svangerskap og overvektige, og en rekke kurs om amming, for å nevne noen. Jeg er mor til tre voksne barn.

Hvorfor startet jeg privat praksis?

Først av alt fordi jeg synes det er kjempekjekt og spennende. Jeg ønsket å kunne tilby den gravide å komme til jordmor så tidlig som den gravide selv ønsket, slik at de skulle slippe å vente til svangerskapsuke 24 som ofte er vanlig i den kommunale helsetjenesten. I tillegg ønsket jeg å være til stede for den gravide nesten 24 timer i døgnet. Erfaringen jeg har gjort er at de gravide lurer på mye, og at at mange har behov for å stille spørsmål eller lufte bekymringer også utenom vanlig åpningstid.

Gjennom de årene jeg har hatt egen praksis har jeg fulgt opp mange hundre par, noen kvinner har jeg fulgt opp i 3 svangerskap! Jeg ser frem til å kunne ta i mot også deg og din partner.

Alle gravide fortjener en jordmor.