Ressurssenter

Snakk med oss

Fyll ut skjema

Her kan du enkelt fylle ut skjema for å kontakte oss. Vi besvarer så raskt vi klarer. Se gjerne ofte stilte spørsmål og svar her

Postadresse

Postboks 97 Bønes
5849 Bergen

Besøksadresse

Øvre Kråkenes 17
5152 Bønes

Telefon

E-post

Snakk med en ansatt

Her kan du enkelt fylle ut skjema for å kontakte oss. Vi besvarer så raskt vi klarer.

Hanna Solberg

Daglig leder

Hanna Solberg er daglig leder i Quintet AS. Hun er siviløkonom og en av grunnleggerne av Quintet. Hanna har lang arbeidserfaring fra ulik medisinsk- teknisk virksomhet. I Quintet jobber hun mest med produktutvikling, produkttilrettelegging, markedsføring og kundekontakt.

907 47 968

Aleksandra Gelner Aadland

Driftsleder

Aleksandra har en bachelorgrad i matteknologi og human ernæring, og en mastergrad i bedriftsledelse. Hun er ansatt som driftsleder og har personalansvar for de fleste i Quintet. Hun jobber tettest med den administrative staben, og sørger for at alle får levert riktig vare til riktig sted og tid!

55 98 15 55

Aron Willems

Lege, fagansvarlig

Aron er fagsjef og prosjektleder i Quintet, og er utdannet lege ved Universitetet i Bergen. Aron har PRINCE2-sertifisering innen prosjektledelse. Aron jobber med dokumentasjon, formidling, strategi, grafisk design, nettside og mye annet i Quintet! Han jobber også ved OsloMet med utvikling av masteremner innen seksuell helse.

91 84 55 78 (ons-tors kl. 8-16)

Iveta Sivertsen

Fysioterapeut

Iveta er en særdeles sosial, utadvendt, kunnskapsrik og dedikert fysioterapeut med varm interesse for kvinnehelse. Iveta er opprinnelig fra Slovakia og har bodd i Norge de siste 13 årene.

Iveta har norsk turnustjeneste og har jobbet både i offentlig helsesektor og i privat praksis. Hun har erfaring med kvinnehelse, nyopererte, geriatri og generelle ortopediske problemstillinger. Hun har kurs innen artrose og gravidtrening.

47 90 29 55

Isabelle Svalland

Fysioterapeut

Isabelle er en svært engasjert og dyktig fysioterapeut som ønsker å fremme god helse og funksjon. Hun brenner veldig for kvinnehelse og har jobbet mye med kvinner som privatpraktiserende. Hun har blant annet erfaring med barseltrening, bekkenbunnstrening og bekkenleddsmerter. Isabelle er fra Bergen og har erfaring fra Haukeland, Bergen kommune og privat klinikk. Hun har i tillegg kurs i gravidtrening og bekkenleddsmerter.

55981555

Mette Eide Sævig

Kontormedarbeider

Mette Eide Sævig er ansatt som kontormedarbeider i Quintet AS. Mette jobber for det meste med administrative oppgaver i Quintet. Hun er ansvarlig for nettbutikken vår, og sørger for å holde orden på alle som har fått rekvirert utstyr fra oss.

45 41 44 66

Martha Isabel Lasso

Kontormedarbeider

Martha Isabel Lasso har ingeniørutdannelse og har ansvar for service og mottak av elektrostimulatorer og biofeedbackapparater for resirkulering ved vår lab. I tillegg jobber hun med klargjøring av TENS-apparater og generell logistikk i Quintet.

93 22 18 90

Anna Janeczek

Controller

Anna har en bachelorgrad i internasjonal handel og en mastergrad i verdensøkonomi. Hun jobber som controller og i tillegg med administrative oppgaver, organisering av våre kurs og brosjyrelaging.

46 80 75 05

Eryk Bialkowski

Kontormedarbeider

Eryk jobber som kontormedarbeider og er ansvarlig for lager og logistikk, i tillegg har han hovedansvar for rekvisisjoner på seksualtekniske hjelpemidler. Han har i tillegg hovedansvaret for kommunikasjon med leverandør rundt software og hardwareoppdateringer på våre apparater.

55 98 15 55

Katinka Eide

Kontormedarbeider

Katinka jobber administrativt med pakking og forsendelse av varer. Hun kjenner de fleste varene våre inn og ut. Katinka er også en dyktig fotograf med godt blikk for det estetiske!

55 98 15 55

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter