Kan jeg får gratisprøve på Efemia som pasient?

Vi deler ikke ut gratis vareprøver til pasienter (demo kan gis til behandlere, men disse skal ikke brukes). 

Efemia finnes på blåresept, og du kan hente den ut dersom du har blåresept på forbruksmateriell for inkontinens. Den kan også kjøpes uten resept, men da er den dyrere. Den første pakken du henter ut er en såkalt startpakke. Den inneholder alle 3 størrelser og er kraftig nedsatt i pris. Vi tjener ikke noe på å selge disse settene. Formålet er at det skal være rimelig å finne riktig størrelse. Neste gang du henter ut Efemia henter du kun den størrelsen du har funnet ut passer for deg. Efemia er svært rimelig i bruk ettersom den er gjenbrukbar i minst 90 dager. Den er ca. 4 ganger rimeligere i bruk per dag enn tilsvarende produkter på markedet. 

Ettersom Efemia er i blåreseptordningen vil den inngå i egenandelen mot opptjening for frikort. Husk også at dersom blåresepten skrives ut sammen med andre blåresepter av samme lege på samme dato så betaler du ikke mer enn egenandelstaket (520 kr for 3 måneders forbruk). 

Publisert

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter